Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 4 uur geldig!

Skedel bizon.

van Freddy Hoevers

- Werkcode: 925 911

Freddy Hoevers over Skedel bizon.

Ook de machtige bizon komt een keer aan zijn einde. de schedel is dan wel een mooi decoratief stuk om je omgeving te versieren. Hiet aangevuld met wat veren met de link naar indianen die veel samenleefden met bizons in het verleden. De onderzijde van de fotocollage een steppe met een bergrug in de verte verwijzend naar de leefomgeving van deze dieren.
Skedel bizon. vind je in de categorieën Bizon, Boten & Schepen, Collage, Cultuur, Dieren, Fotografie, Illustraties, Indiaanse cultuurgebieden, Koeien, Symbool, Wisent, bison. en wilde buffel.
Freddy Hoevers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Freddy Hoevers

Hallo, Ik ben Freddy Hoevers kunst en decoratieschilder en breed bezig is met mijn vak om mooie werken te maken. Kijk u eens op mijn website https://www.hoevers-almelo.nl Een muurschildering kun je eenvoudig niet via internet verkopen maar ik zal hier een reeks werken presenteren die geschikt zijn voor deze webwinkel. Mocht u een werk kopen zal ik het leuk vinden om een foto te zien waar het hangt.

Alle werken van Freddy Hoevers


Waarom je kiest voor Skedel bizon. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Skedel bizon. van Freddy Hoevers

Koop de illustratie Skedel bizon. van Freddy Hoevers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 925 911

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-111,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.