Skutsje op volle snelheid

Skutsje op volle snelheid van ThomasVaer Tom Coehoorn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 419049

Skutsje op volle snelheid van ThomasVaer Tom Coehoorn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
119 gratis verzending!
Skutsje op volle snelheid van ThomasVaer Tom Coehoorn

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het skutsje van Stavoren op volle snelheid tijdens het kampioensschap SKS skutsjesilen in Friesland. Er stond een harde wind op De Fluessen bij Elahuizen

Over ThomasVaer Tom Coehoorn

ThomasVaer Tom Coehoorn profielfotoTom Coehoorn woont in Sneek en is freelance fotograaf bij ThomasVaer Fotografie, zijn eigen onderneming. Hij fotografeert het skûtsjesilen voor de dagbladen Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad en voor een aantal magazines. Door Toms jarenlange ervaring als bemanningslid op een skûtsje kan hij een wedstrijd goed lezen en weet hij precies waar en wanneer de actie plaatsvindt, om deze vervolgens met zijn camera trefzeker vast te leggen. Met een snelle rubberboot bevindt hij zich midden in het wedstrijdveld, zodat hij altijd bovenop de actie zit. Een mooie skûtsjefoto komt volgens de fotograaf het best tot zijn recht als deze in zwart-wit wordt omgezet. Een techniek waarin hij zich heeft gespecialiseerd.

Alle werken