Skutsje wedstrijd voor de wind. van Jan Brons

Werkcode: 158 855 Kopieer de werkcode

Jan Brons profielfoto Op deze foto is een skutsje midden in een felle race gevangen. De wind komt van achter het schip en stuwt het voort in de strijd om de toppositie. Het groene water en de donkere lucht zijn onheilspellend, een voorbode van de uitdagende omstandigheden die de zeilers moeten trotseren. Ondanks de obstakels blijfen de skutsjes vastberaden, vechtend voor elke centimeter vooruitgang terwijl ze door de woelige golven snijden.

De dramatische scène getuigt van de vaardigheid en vastberadenheid van de zeilers aan boord van de skutsjes. Met het oog op de overwinning zijn ze bereid de stormachtige wateren te trotseren en alle uitdagingen aan te gaan die op hun pad komen. Het is een spannend moment dat is vastgelegd in dit foto, dat zeker een inspiratiebron zal zijn voor iedereen die de spanning van de wedstrijd en de kracht van de zee bewondert.

"Toen ik aan de oever van het Ijsselmeer in Nederland stond, keek ik vol ontzag toe hoe de skutsjes zich klaarmaakten voor de wedstrijd. De schepen waren op hun mooist uitgedost, met kraakheldere bruine zeilen en klassieke bruine rompen. Het zonlicht glinsterde van het water en creëerde een duizelingwekkend schouwspel van licht en kleur.

De zeilers waren druk aan het werk om de tuigage aan te passen en de laatste voorbereidingen voor de race te treffen. De jachten dobberden zachtjes in het water, gretig om te vertrekken. Toen het signaal werd gegeven, vertrokken de boten, hun zeilen golvend in de wind terwijl ze over het meer raasden.

Het was een spannend gezicht, want de skutsjes streden om de eerste plaats. Het zeegezicht leefde op van de energie van de race, en de lucht was bezaaid met de heldere zeilen van de boten. Of je nu een doorgewinterde zeiler bent of gewoon een bewonderaar van het nautische leven, het was moeilijk om niet meegesleurd te worden in de opwinding van de regatta. Toen de boten de finishlijn passeerden, was het duidelijk dat dit een avontuur was dat me nog lang zou bijblijven.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Brons

Of ik nu de schoonheid van een zonsondergang boven de oceaan vastleg of een ingewikkelde tekening van een bloem maak, ik word voortdurend geïnspireerd door de wereld om mij heen en de eindeloze mogelijkheden van kunst. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om mijn werk met anderen te delen en hoop nog jaren door te gaan met het verkennen en creëren van kunst.

Meer weten over Jan Brons?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Caroline Lichthart
Nederland
5 / 5

Zowel inkomend als beeldmakers hebben wij en uitgaand als kopers vernemen wij de beste ervaringen met Werk aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Karin
Nederland
5 / 5

Super mooi werk aan de muur
Vriendelijke mensen en super snelle service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
gerry letteboer
Nederland
5 / 5

Heel goed
Heel goed mooi schilderij laten maken .op canvas .Heel mooi geworden ,ben er heel blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Ruud
Nederland
5 / 5

Werkaandemuur, beveel ik een ieder aan!
Ik heb veel besteld bij internet bedrijven, echter Werkaandemuur slaat alles, als het gaat om Service! Product was niet naar wens, en is kosteloos en snel opgelost! Kreeg binnen een week de goede uitvoering, en deze hangt nu te pronken boven de tafel. Ik beveel dan ook en ieder Werkaandemuur aan, topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Nikky Pék
Nederland
5 / 5

Prachtig mooi schilderij van canvas met baklijst ontvangen We zijn er super blij mee!! En wat een top service Werk aan de Muur krijgt een dikke 10 Fijne feestdagen aan alle medewerkers Vriendelijke groeten Manuela Pék

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Theo
Nederland
4.5 / 5

goed geregeld van afhandeling tot verpakking en kwaliteit van het werk
goede opvolging bij vragen en het geleverde voldoet boven verwachting

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
gre bloemberg
Nederland
5 / 5

prachtig
Het is nog mooier dan ik verwachtte Ben er heel blij mee Ziet er verzorgd uit

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Karin van Ess
Nederland
5 / 5

Precies zoals ik het uitgezocht had!
Staat erg mooi aan de muur,hebben de muur laten schilderen zoals op VT wonen ,uitzending Amersfoort, monumentaal pand. We zijn er heel blij mee !! Bedankt!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Fred Schoenmacker
Nederland
5 / 5

Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Nanda
Nederland
5 / 5

Super leuke mailtjes ontvangen nadat wij besteld hadden. Ons schilderij staat prachtig. Goede aflevering. Heel blij mee. Volgende keer bestellen wij weer bij Werk aan de Muur. Dikke dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Debbie Nieboer
Nederland
5 / 5

Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Celeste
Nederland
5 / 5

Mooie canvas
Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Skutsje wedstrijd voor de wind. van Jan Brons op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden