Sky on Fire van Sander Peters

Werkcode: 245 822 Kopieer de werkcode

Sander Peters profielfoto De afgelopen week was de ene zonsondergang nog mooier dan de anderen. Deze middag had ik eindelijk mijn kans om het vast te kunnen leggen, wat een kleurenspektakel! Foto is genomen langs de Rijn in Rhenen.

Dit werk wordt aangeboden door Sander Peters

Sinds enkele jaren ben ik steeds actiever geworden met fotograferen. In het analoge tijdperk liep ik al rond met een spiegelreflexcamera, maar daarmee werden alleen maar in de vakanties foto?s gemaakt. Toen de digitale fotografie in opmars kwam ben ik begonnen met een Nikon Coolpix 5200. Niet langer het gedoe met volle rolletjes wegbrengen en afwachten, maar volledige vrijheid om te fotograferen wat ik wilde. Het fotograferen heeft mij door deze ontwikkeling weer zo enthousiast gemaakt dat ik in 2007 weer voor een spiegelreflexcamera ging, maar nu een digitale uitvoering, de Nikon D40. Inmiddels fotografeer ik met een Nikon D800. Een camera waar ik heel graag mee op pad ga.

Deze mooie ervaringen hebben ertoe geleid om te beginnen met Sander Peters Fotografie. Ik hoop nog veel mooie momenten te kunnen vastleggen! Begin 2012 heb ik twee van mijn hobby?s kunnen samenvoegen: fotografie en muziek. Ik ben als fotograaf gaan werken bij discotheek Brothers Festival Dome. In een jaar heb ik hier veel kunnen leren en heb ik veel leuke mensen voor de camera gehad. Dit heeft inmiddels geleid tot verschillende opdrachten waar ik veel plezier aan beleef. Ook ben ik vanaf begin 2013 werkzaam voor We Are The Night waardoor ik het hele jaar door kan fotograferen in verschillende discotheken en op festivals.

Meer weten over Sander Peters?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Billy en Unice
    Nederland
    5 / 5

    GEWELDIG.
    Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    kurt
    Nederland
    5 / 5

    Correcte afspraken, geleverd zoals het hoort. Thanks

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Corrie
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
    Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
    Christa Van der Wielen
    Nederland
    5 / 5

    Erg blij met ons Werk aan de muur! Super eenvoudig systeem dat door iedereen in elkaar gezet kan worden en tóch ziet het eruit alsof het door een vakkundige professional is ingelijst! ? Top!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    Vincent
    Nederland
    5 / 5

    Supersnel meedenkend met een prachtig eindresultaat
    Zeer klantgericht

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    kobus heemskerk
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Michel
    Nederland
    5 / 5

    Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    J.
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig bedrijf met goede kwaliteit schilderijen. En snel geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2018
    Anouk De Kok
    Nederland
    5 / 5

    Makkelijke website, goede service en een prachtig kunstwerk rijker!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Wilna Spaaij van Commenée
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig.
    Prachtig, met veel zorgvuldigheid gemaakt en verstuurd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
    Marga
    Nederland
    5 / 5

    Hele mooie foto
    Prachtige foto op mooi materiaal en goed afgedrukt. Makkelijk op te hangen. Heel handig dat je bij het kiezen de foto digitaal in je interieur kunt plaatsen, zodat je weet dat kleur en maat goed is.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Jeannette
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden over het bedrijf. Is 2x dat ik kunst besteld heb bij hun. Ze geven duidelijk advies over de mogelijkheden die zij kunnen leveren. Alles word goed en stevig verpakt, voordat het opgestuurd wordt Telefonisch staan ze je netjes en deskundig te woord.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Sky on Fire van Sander Peters op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
60,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden