Skyline van Deventer bij nacht

Skyline van Deventer bij nacht van Ralf Köhnke

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Skyline van Deventer bij nacht

van Ralf Köhnke

Skyline van Deventer bij nacht van Ralf Köhnke

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 257589
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is gemaakt van de overzijde van de IJssel bij Deventer. Aan een koude en windstille avond was het even zoeken naar de juiste plek om deze foto te kunnen maken. Door de lange belichtingstijd is het stromende water mooi zacht van structuur geworden. De lichten van de stad, de reflecties in het water en bijzonder de verlichting van de grote kerk geven deze foto stralende uitdrukking.

Dit werk wordt aangeboden door Ralf Köhnke

Ralf Köhnke profielfotoFotograferen in de vrije natuur is net als een mini vakantie voor mij. Tijdens het fotograferen kan ik de tijd helemaal vergeten en opgaan in mijn foto's. Fotograferen is voor mij een hobby waar ik graag meer tijd en energie in will steken. Ik hoop door verkoop van mijn foto's extra geld te kunnen verdienen om mijn equipment te kunnen verbeteren, voor nog betere foto's. Graag zie ik dan ook bestellingen tegemoet. Mijn advies zou zijn om foto's op een glade ondergrond te laten afdrukken voor de beste beleving van een foto. Bijv. via Xposer.

Foto's onder de rubriek Expositie kunnen ook zonder enkele kaders en randen besteld worden. Hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.
Foto's onder de rubriek Expositie bevatten teksten en ook een weblink naar het portfolio van de fotograaf. Op wens kunnen ook deze foto's zonder de weblink en ook zonder alle andere teksten besteld worden. Hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.
Het is ook mogelijk om de teksten op eigen wens aan te passen. Ook hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.

Alle werken