Skyline van Nijmegen in de stijl van Van Gogh - Warm panorama kunstwerk

Skyline van Nijmegen in de stijl van Van Gogh - Warm panorama kunstwerk van Slimme Kunst.nl

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Skyline van Nijmegen in de stijl van Van Gogh - Warm panorama kunstwerk van Slimme Kunst.nl

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 604972
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Omschrijving

Creatief met kunstmatige intelligentie van www.slimmekunst.nl

Met kunstmatige intelligentie hebben wij een moderne weergave van de Waalbrug van Nijmegen gecreëerd. Breng de warme sfeer van Nijmegen in huis met deze eye-catcher aan de muur!

De Waalbrug stijgt fier boven de sfeervolle binnenstad van Nijmegen uit. De avond valt, wat een kleurrijk schouwspel oplevert in het kunstwerk. Geniet van een uniek uitzicht op de skyline van Nijmgen in de frisse en moderne stijl van Slimme Kunst!

Herkent u de stijl van Van Gogh in dit werk? De kenmerkende lucht van het schilderij De Sterrennacht ziet u langs de brug. Ook in de het water herkent u de typerende stijl van Van Gogh door het gebruik van strepen. Ons algoritme heeft deze kunststijl geleerd en toegepast op het stadsgezicht van Nijmegen. Het resultaat van een mooie samenwerking van de creativiteit van de mens en de ongekende mogelijkheden van technologie! Kende u deze vorm van kunst al?

Wilt u een stijlvol schilderij van Nijmegen kopen? Kies ook voor de moderne sfeer van Slimme Kunst!

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Slimme Kunst.nl profielfotoWij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Alle werken