Slaapkamer in Verlaten Hotel.

van Roman Robroek

- Werkcode: 317 529

Roman Robroek over Slaapkamer in Verlaten Hotel.

Dit is een foto van een slaapkamer in een groot en verlaten hotel. Ik ben drie keer in het hotel geweest en heb het steeds verder achteruit zien gaan. In het hotel is brand geweest en het weer speelt een grote rol in de kwaliteit van het gebouw. Gelegen in een druk toeristen gebied heeft het waarschijnlijk de concurrentie van andere hotels niet overleefd.
Slaapkamer in Verlaten Hotel. vind je in de categorieën Beschimmeling, Fotografie, Gordijn (afscherming), Hotel, Meubilair, Slaapkamer, Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Slaapkamer in Verlaten Hotel. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Slaapkamer in Verlaten Hotel. van Roman Robroek

Koop de foto Slaapkamer in Verlaten Hotel. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 317 529
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden