Slak bungelend aan bloemknop.

Slak bungelend aan bloemknop. van bird bee flower and tree

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Slak bungelend aan bloemknop. van bird bee flower and tree

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 99342
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
91 gratis verzending!

Omschrijving

Slakje bungelend aan de knop van een papaver. De surreallistische kleuren zijn ontstaan tijdens het fotograferen door met de kleur en wit balans te experimenteren. De turquoise, blauw groene geeft een mystieke sfeer aan de foto. Klaproos of papaver (Papaver) is een geslacht van bloeiende planten. De klaproos wordt in sommige streken ook kollenbloem (toverkol of kol = heks) genoemd. De papaver die in Nederland groeit, komt vooral voor op droge zanderige grond die kort geleden omgewoeld is, zoals op spoordijken in de berm langs pas aangelegde wegen of op opgespoten zandvlaktes. De zaden van de klaproos behouden onder de grond erg lang hun kiemkracht en ontkiemen als ze, soms na jaren, weer aan de oppervlakte komen.
Slakken of buikpotigen (Gastropoda) zijn een klasse uit de stam van weekdieren (Mollusca). De naam buikpotigen en de wetenschappelijke naam zijn te danken aan de gespierde onderzijde van het langwerpige lichaam, die voor de voortbeweging zorgt

Over bird bee flower and tree

bird bee flower and tree profielfotoOp een 'eigenwijze" maakt bird-bee-flower-and-tree de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van bird-bee-flower-and-tree.

Alle werken