Slak op witte roos

Slak op witte roos van Elianne van Turennout

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Slak op witte roos van Elianne van Turennout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 426370
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
108 gratis verzending!

Omschrijving

Deze heb ik een tijdje terug gemaakt, maar weer opnieuw bewerkt, wat dit resultaat opleverde. Zwart wit had in dit geval mijn voorkeur, omdat ik persoonlijk de kleuren vond afleiden. Nu komt de nadruk op de zachte vredige tinten. Ik hoop dat u het resultaat kan waarderen, en alvast bedankt voor het bekijken van dit werk.

Over Elianne van Turennout

Elianne van Turennout profielfotoHet begon allemaal met a4 papier en HB-potloden. Ik was als kind vaak onder de indruk hoe mooi de wereld om me heen was. De drang om deze mooie wereld vast te leggen, en de mensen om me heen te laten zien wat ik zag, was er eigenlijk vanaf het begin af aan. Als ik het me goed herinner, was ik een jaar of elf, toen ik voor het eerst kennis maakte met de camera. Uiteraard was het een simpele compact camera met lachwekkende kwaliteit, maar ik had er plezier in.

Ik zei soms dat ik fotograaf wilde worden, maar uiteraard heb je sowieso één van de twee ouders die zegt: “Droom maar lekker verder.” Vreemd genoeg heb ik de sarcastische opmerking als advies opgevolgd, en ben ik toch fotografie gaan studeren.

Alle werken