Slangenkruid op een bedje van sedum van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 157290
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129 gratis verzending!

Omschrijving

Slangenkruid (Latijnse naam: Echium vulgare) is een plant uit de ruwbladigenfamilie. De naam zou te maken hebben met de gelijkenis van de bloem met een adder, of met het gebruik van de wortel als serum tegen slangenbeten.

In Nederland komt slangenkruid vooral voor in duingebieden zoals hier, omgeven door sedum en andere vegetatie, in de duinen bij Oostvoorne, een prachtig natuurgebied op een steenworp afstand van de Rotterdamse haven.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken