Slapende roze bloem vrouwtjes

Slapende roze bloem vrouwtjes van Anouk Maria van Deursen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Slapende roze bloem vrouwtjes

van Anouk Maria van Deursen

Slapende roze bloem vrouwtjes van Anouk Maria van Deursen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 266901

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 81 gratis verzending!

Omschrijving

Illustratie van drie roze bloem vrouwtjes in aquarel. Deze lieve plant wezentjes hangen zoet te slapen tussen de donker groene bladeren van hun plant. De bloemblaadjes van deze fantasierijke bloem vormen mollige beentjes en buikjes en de kopjes.

Deze vrouwelijke planten wezentjes behoren tot de familie Poppenkruid, een serie fantasierijke illustraties van vreemde maar lieve bloemen en planten wezentjes. De illustraties zijn geinspireerd door botanische tekeningen, middeleeuwe manuscripten met illustraties van fanatasie wezens, en venusbeeldjes ofwel de moeder godin. En natuurlijk door de wonderlijke natuur zelf, die vaak de fantasie te boven gaat.

Dit werk wordt aangeboden door Anouk Maria van Deursen

Anouk Maria van Deursen profielfotoEven voorstellen; Anouk Maria van Deursen

Over mijn werk: Mijn werk heeft vaak iets dromerigs. Ik maak afbeeldingen en portretten van vrouwelijke figuren in heldere, zachte kleuren. Ze zijn de personificaties van dagdromen, dromen en fantasie, het onderbewuste, de wereld van magie en mysterie.

Meestal schilder ik met olie- en acrylverf op doek maar dat wissel ik ook graag af met andere media, zoals Photoshop.

Inspiratie vind ik in kunst en illustraties door de hele geschiedenis heen. Met name het symbolisme en (hedendaags) surrealisme zijn stromingen die ik graag zie. Ook in bv modebladen en op internet kom ik beelden tegen die inspireren.

Alle werken