Slapende roze bloem vrouwtjes

van Anouk Maria van Deursen

- Werkcode: 266 901

Anouk Maria van Deursen over Slapende roze bloem vrouwtjes

Illustratie van drie roze bloem vrouwtjes in aquarel. Deze lieve plant wezentjes hangen zoet te slapen tussen de donker groene bladeren van hun plant. De bloemblaadjes van deze fantasierijke bloem vormen mollige beentjes en buikjes en de kopjes.

Deze vrouwelijke planten wezentjes behoren tot de familie Poppenkruid, een serie fantasierijke illustraties van vreemde maar lieve bloemen en planten wezentjes. De illustraties zijn geinspireerd door botanische tekeningen, middeleeuwe manuscripten met illustraties van fanatasie wezens, en venusbeeldjes ofwel de moeder godin. En natuurlijk door de wonderlijke natuur zelf, die vaak de fantasie te boven gaat.
Slapende roze bloem vrouwtjes vind je in de categorieën Bloemen, Fantasie, Groen, Illustraties, Kinderkamer, Planten, Slaapkamer, Surrealisme, Woonstijl Romantisch, plantwezentje en vrouwtje.
Anouk Maria van Deursen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anouk Maria van Deursen

Even voorstellen; Anouk Maria van Deursen

Over mijn werk: Mijn werk heeft vaak iets dromerigs. Ik maak afbeeldingen en portretten van vrouwelijke figuren in heldere, zachte kleuren. Ze zijn de personificaties van dagdromen, dromen en fantasie, het onderbewuste, de wereld van magie en mysterie.

Meestal schilder ik met olie- en acrylverf op doek maar dat wissel ik ook graag af met andere media, zoals Photoshop.

Inspiratie vind ik in kunst en illustraties door de hele geschiedenis heen. Met name het symbolisme en (hedendaags) surrealisme zijn stromingen die ik graag zie. Ook in bv modebladen en op internet kom ik beelden tegen die inspireren.

Alle werken van Anouk Maria van Deursen


Waarom je kiest voor Slapende roze bloem vrouwtjes als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Slapende roze bloem vrouwtjes van Anouk Maria van Deursen

Koop de illustratie Slapende roze bloem vrouwtjes van Anouk Maria van Deursen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 266 901
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden