Smalle deur in fabriekspand met graffiti

Smalle deur in fabriekspand met graffiti van Wil Wijnen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Smalle deur in fabriekspand met graffiti van Wil Wijnen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 556999
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 gratis verzending!

Omschrijving

Hoe lelijke dingen toch weer mooi kunnen worden toont deze foto aan. Niet alleen is een lelijke fabrieksdeur en muur opgefleurd met mooie graffiti, ik heb ook nog eens een mooie foto van kunnen maken (al zeg ik het zelf). Nu nog mooi bij iemand aan de muur … :-)

Dit werk wordt aangeboden door Wil Wijnen

Wil Wijnen profielfotoIk ben een allround fotograaf met een voorkeur voor documentaire fotografie, maar altijd op zoek naar mooie en bijzondere plaatjes. Een aantal van die plaatjes wil ik graag afdrukken en met anderen delen. Werk aan de Muur is daarvoor een perfect platform, ieder doet dan waar hij of zij goed in is.

Ik fotografeer al heel veel jaren, eerst analoog (met name dia’s) en nu digitaal.
De laatste jaren ben ik me meer intensief met de technische en creatieve kant van fotografie bezig gaan houden. Ik heb een basisopleiding aan de Fotovakschool afgerond. Daarnaast heb ik vele evenementen en locaties bezocht (al dan niet in opdracht), om kennis in praktijk te brengen en ervaring op te doen. En natuurlijk om mooie foto's te maken :-)

Ik hoop dat je mijn werk-aan-de-muur kan waarderen. Het is maar een klein deel van mijn archief. Heb je specifieke wensen, vragen of opmerkingen? Mail me: info@wilwijnenfotografie.nl

Met vriendelijke groet,
Wil Wijnen

Alle werken