Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 1 dag en 3 uur geldig!

Sneeuw meer

van Frits Hendriks

- Werkcode: 357 741

Frits Hendriks over Sneeuw meer

Een sneeuwstorm blaast de sneeuw in vlagen over het Myvatn meer waarbij de laatste kleuren van het avondlicht zich werpen over de Hverfjall krater.
Sneeuw meer vind je in de categorieën Fotografie, Hverfell, IJs, IJsland, Krater (landschapsvorm), Meren, Mývatn, Sneeuw, Vulkanen, Wak, Winter en Zonsondergang.
Frits Hendriks profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frits Hendriks

Vanaf het moment dat ik mijn eerste digitale camera kocht in 2007 was ik verkocht. Ik kocht een tweedehandse Canon 10D van een collega en er is een wereld open gegaan. Alles wat ik tegenkwam werd vastgelegd. Later ben ik mijzelf meer gaan richten op Wildlife en landschappen, nog altijd twee van mijn grote passies.
In de jaren daaropvolgend ben ik meer naar de kwaliteit van mijn foto's gaan kijken en heb ik veel geleerd van mensen en fotografen om mij heen, hoe zij de wereld zien. Ik hoop dat ik door mijn foto's ook anderen kan helpen om dingen anders te gaan zien.

Alle werken van Frits Hendriks


Waarom je kiest voor Sneeuw meer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sneeuw meer van Frits Hendriks

Koop de foto Sneeuw meer van Frits Hendriks op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 357 741

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 1 dag en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.