Sneeuwklokje tegen paars licht

Sneeuwklokje tegen paars licht van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 266546

Sneeuwklokje tegen paars licht van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!
Sneeuwklokje tegen paars licht van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit sneeuwklokje met paarse voorjaarstinten staat in een mooi stukje bos. De achtergrond, met bomen en takken werd daardoor echter al snel onrustig. De kunst was dus om het bloemetje wat meer te isoleren op de foto. Ik heb de camera daarom vanaf de grond omhoog gericht gehouden. De drukke achtergrond verdween daardoor naar beneden en een rustige lucht verscheen achter het witte kelkje van het sneeuwklokje.
Ik heb wel een beetje gespeeld met de kleuren, de oorspronkelijke foto was donker en stemmig en dat vond ik niet zo passen. Dus de foto heeft van mij wat meer licht en kleur gekregen. De paarse tint sluit goed bij het voorjaarsgevoel dat sneeuwklokjes bij mij oproepen.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken