Sneeuwrijk Lemmer onder de melkweg van Derk Visser

Werkcode: 748 168 Kopieer de werkcode

Derk Visser profielfoto Laat je meevoeren naar een winterwonderland en ervaar de betoverende schoonheid van Lemmer bedekt onder een deken van sneeuw. Deze prachtige foto, genomen in februari 2021, laat je het dorp zien als nooit tevoren. Op de achtergrond straalt de Melkweg in al zijn glorie, wat de foto extra magisch maakt.

De rustige uitstraling van het dorp, bedekt onder een dikke laag sneeuw, is adembenemend en laat je even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Het is alsof je een schilderij in levenden lijve aanschouwt. De heldere, koude lucht zorgt voor een kristalheldere hemel die bezaaid is met fonkelende sterren. De Melkweg, die anders vaak aan het oog onttrokken blijft, schittert hier in al zijn pracht. Dit zorgt voor een bijna magische uitstraling die je niet snel zult vergeten.

Deze foto is meer dan zomaar een afbeelding van een dorp in de winter. Het is een kunstwerk dat een verhaal vertelt. Het verhaal van een dorpje dat bedekt is onder een deken van sneeuw, en dat, ondanks de barre omstandigheden, een serene schoonheid uitstraalt. Het is een verhaal dat je keer op keer opnieuw kunt beleven, elke keer als je naar deze foto kijkt.

Deze foto is dan ook een unieke aanwinst voor elke woonkamer, kantoor of slaapkamer. Het is een eyecatcher die de aandacht trekt en zorgt voor een bijzondere sfeer in de ruimte. Het is het perfecte cadeau voor elke liefhebber van fotografie, kunst en Friesland. Dus waar wacht je nog op? Haal deze betoverende foto in huis en beleef de magie van Lemmer bedekt onder een deken van sneeuw, elke dag opnieuw!

Dit werk wordt aangeboden door Derk Visser

Hey daar! Ik ben Derk Visser, digitaal designer en fotograaf, en ik ben gepassioneerd over het creëren van karakteristieke en opvallende kunstwerken voor jouw interieur. Of het nu gaat om een statement piece in je woonkamer, een rustgevend beeld voor in je slaapkamer of een unieke print voor je kantoor, mijn doel is om kunstwerken te maken die de sfeer van de ruimte versterken en je keer op keer zullen inspireren.

Ik geloof dat kunst een krachtig middel is om ons te omringen met schoonheid en positieve energie. Daarom zoek ik altijd naar de meest bijzondere en unieke momenten om vast te leggen in mijn foto's. Mijn werk is gevarieerd en omvat onder andere landschappen, architectuur, natuur en portretten. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijk kunstwerk of een zwart-wit foto, ik heb voor elk wat wils.

Ik zou het geweldig vinden als je een kijkje neemt naar mijn portfolio. Ik hoop dat mijn werk je zal inspireren en dat je een kunstwerk vindt dat perfect past bij jouw interieur en persoonlijke stijl. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen de perfecte foto voor jou vinden en jouw interieur naar een hoger niveau tillen!

Fijn kennis te maken!

Meer weten over Derk Visser?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Rien
Nederland
5 / 5

Geweldig, top bedrijf!
Heb onlangs 2 werken besteld, de eerste was tijdens verzending beschadigd, na melding heel snel een nieuw exemplaar ontvangen, top! Hele goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Ed Brienen
Nederland
4.5 / 5

In een woord echt geweldig.
De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Anneke
Nederland
5 / 5

Direct antwoord op mail en perfect product
Geweldig. Direct reactie op mail en geweldig product. Zeer tevreden en blij met product.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Tineke
Nederland
4 / 5

Complimenten aan de medewerkers van Werk aan de Muur
De kennis en kunde is absoluut het vermelden waard. Er komt bij dat de vriendelijkheid van de medewerkers buitengewoon op prijs wordt gesteld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Koenraad Lefebvre
Nederland
5 / 5

Zeer mooi werk, goeie kwaliteit, voor vele vele jaartjes plezier

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
H. Zeilstra-Quak
Nederland
5 / 5

Goede en snelle communicatie via email wat er gaat gebeuren. Mooi en superscherpe foto op Canvas, erg blij mee. Snelle levering, kortom één en al tevredenheid!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
dorine van de Oever
Nederland
5 / 5

Wat een top service, en wat bieden ze snelle en goede oplossingen. Ook denken ze fijn en snel met je mee. Het zijn echt toppers

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2022
Ken
Nederland
5 / 5

Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!
Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Victor Burgmeijer
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Beautiful custom-made system that is simple but solid to assemble... (Original) Mooi op maat gemaakt systeem wat eenvoudig maar degelijk in elkaar te zetten is...

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Petra
Nederland
5 / 5

Superblij met ons nieuwe gedurfde kunstwerk aan de muur. Heeft zeer goed uitgepakt bij onze meubels, prachtige kwaliteit en perfect verzonden en ingepakt. Verder hele leuke updates over de maker en duidelijke tips over maten kiezen en ophangen. Voor herhaling vatbaar!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Taco Davids
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Many choices and very good quality, which leads to beautiful results (Original) Vele keuzes en zeer goede kwaliteit, wat uitblinkt tot prachtig resultaat

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Flyovermanagement
Nederland
5 / 5

Vriendelijk, goede service, hebben gevoel over het doen van zo'n waardevolle aankoop

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Sneeuwrijk Lemmer onder de melkweg van Derk Visser als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 21 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
118,-106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!