Snelle VeloX in de woestijn

Snelle VeloX in de woestijn van Bas de Meijer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 207232

Snelle VeloX in de woestijn van Bas de Meijer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

De VeloX3 van het Human Power Team Delft en Amsterdam op weg naar het wereldrecord. In Battle Mountain (Nevada) wordt ieder jaar de World Human Powered Speed Challenge gehouden. Tijdens deze wedstrijd wordt geprobeerd zo hard mogelijk te fietsen op pure menskracht. Ze halen snelheden tot 133 km/h. De deelnemers bestaan zowel uit teams van universiteiten als uit hobbyisten. Met de gestroomlijnde fietsen willen ze laten zien wat mogelijk is met menskracht. De speciale ligfietsen kunnen gezien worden als de Formule 1 van het fietsen. De kennis die wordt opgedaan wordt ook gebruikt om duurzaam vervoer verder te ontwikkelen.

Over Bas de Meijer

Een betrokken verhalenverteller, zo zou je mij het beste kunnen omschrijven. Er is altijd wel een interessante invalshoek te vinden om iets te vertellen. Een foto is pas geslaagd als er een verhaal in zit, mooi zijn is niet genoeg. Ik werk voor een groot aantal opdrachtgevers waaronder het CNV Internationaal, World Press Photo en Hollandse Hoogte. In binnen- en buitenland richt ik mijn camera op wat er gebeurt op straat, met een sterke voorkeur voor fietsers.

Alle werken