So happy together.... (2)

So happy together.... (2) van Bob Daalder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 125162

So happy together.... (2) van Bob Daalder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
So happy together.... (2) van Bob Daalder

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Ik stond bijna op het punt om naar huis te gaan toen ik zag deze twee een beetje om elkaar heen zag fladderen. Soms kan het uren duren voordat ze een plek vinden om zich voort te planten, maar ik had het geluk dat het gewoon voor me gebeurde .... Ze lieten me zelfs meer dan 10 minuten foto's maken waarna ik naar huis ben gegaan met een grote glimlach op mijn gezicht ....

Over Bob Daalder

Bob Daalder profielfotoOngeveer 10 jaar geleden heb ik fotografie ontdekt. Het begon allemaal vrij onschuldig maar tegenwoordig is het onderdeel van mijn dagelijkse ding. Mijn voorkeur gaat heel nadrukkelijk uit naar de natuur en dan met name de natuur dichtbij. Met andere woorden, ik ben een liefhebber van macro en close-up fotografie. Verder kenmerkt mijn werk zich door een bepaalde zachtheid en het bewust gebruik van licht. Ik nodig je uit op je gemak mijn verschillende albums te bekijken. Veel plezier!

Alle werken