Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 5 dagen en 2 uur geldig!

Somewhere Over the Rainbow

van Cho Tang

- Werkcode: 130 261

Cho Tang over Somewhere Over the Rainbow

Voor meer foto's, volg mij op facebook: https://www.facebook.com/chopen.nl
Somewhere Over the Rainbow vind je in de categorieën Belichting (fotografie), Citylife, Den Haag, Duindorp, Fotografie, High dynamic range, Landschappen, Modern, Nederland, Noordzee, Oceanen en zeeën, Onweer, Papier, Regen, Regenboog, Scheveningen, Steden, Steiger (haven), Water, Wolken en Zon.
Cho Tang profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cho Tang

In slechts een paar korte jaren, heb ik fotografie volledig omarmd als de grootste passie in mijn leven. Ik geloof dat mijn passie voor fotografie terug te zien is in mijn foto's en dat ik mede door mijn passie erkenning heb gekregen van zowel nationale- als internationale magazines, websites, foto communities en professionele fotografen.Eind 2012 ben ik begonnen aan mijn carrière als professionele fotograaf. Mijn persoonlijkheid staat mij niet toe om mezelf te beperken om een specifieke richting op te gaan met mijn fotografie. Als gevolg hiervan doe ik verschillende commerciële fotografie zoals interieur- en exterieur fotografie, bruidsfotografie, evenementen fotografie, zakelijke fotografie, sport fotografie en portretten.

Alle werken van Cho Tang


Waarom je kiest voor Somewhere Over the Rainbow op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Somewhere Over the Rainbow van Cho Tang

Koop de foto Somewhere Over the Rainbow van Cho Tang op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 130 261

Shop nu met 10% korting
Nog 5 dagen en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-93,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.