Somewhere out there

Somewhere out there van Barbara van Druten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Somewhere out there van Barbara van Druten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347620
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
172 gratis verzending!

Omschrijving

Destijds gemaakt t.b.v. renovatie in Leiden. Er is ook een Leids huis in verwerkt. Dromerig, surrealistisch beeld.

Dit werk wordt aangeboden door Barbara van Druten

Barbara van Druten profielfoto! De getoonde ARTvertisements zijn ontwerpen afkomstig uit projecten in de openbare ruimte en waren van tijdelijke aard, daarom worden deze ontwerpen bij uitzondering via deze website in gelimiteerde oplage aangeboden !

Barbara van Druten (1976) is in 1999 afgestudeerd aan de Academie voor de Beeldende Kunsten in Maastricht in Visuele Communicatie. Ze heeft tevens illustratieve vormgeving gestudeerd aan de VSUP, de kunstacademie in Praag, Tsjechië. Nadat Barbara een tijdje in Londen en in Cambridge woonde en werkte, is zij teruggekeerd in Leiden en is zij zich gaan richten op illustratieve vormgeving. In haar beginperiode heeft zij internationaal geëxposeerd, waarmee ze allerlei publicaties behaalde. Later is zij zich met haar digitale collages gaan specialiseren in 'ARTvertisements'.


ARTvertisements (advertisements en art) is een innovatief medium waarin esthetiek, informatie en commercie samenkomen door middel van op maat gemaakte digitale collages in combinatie met interieur. ARTvertisements kunnen (city)marketing, (evironmental) branding, productplacements, routing, QR-codes, educatie en (familie)geschiedenis bevatten. ARTvertisements worden ingezet ten behoeve van zowel zakelijke als particuliere interieurs, stadsverfraaiing, leegstand en bouwprojecten.

ARTvertisements bestaat uit het duo Barbara van Druten (kunstenaar/creative director) en Niki Koutouras (commercial director). Koutouras heeft door haar retailachtergrond zakelijk en commercieel inzicht, Van

Alle werken