Spaceship de Lyon-Saint-Exupéry

van Sander van der Werf

- Werkcode: 355 021

Sander van der Werf over Spaceship de Lyon-Saint-Exupéry

Het TGV station van vliegveld Lyon-Saint-Exupéry. De opvallende waaiervormige luifel van het treinstation is ontworpen door de Spaanse architect Santiago Calatrava. Het doet vanuit sommige hoeken eerder aan een ruimteschip dan aan een station denken.
Spaceship de Lyon-Saint-Exupéry vind je in de categorieën Architectuur, Ellipsboog, Exupéry, Fotografie, Gare de Lyon-Saint-Exupéry, Lyon, Ruimtevaartuig, Treinstations, Vliegveld, Wolken en Zwart-wit.
Sander van der Werf profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander van der Werf

Sander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken van Sander van der Werf


Waarom je kiest voor Spaceship de Lyon-Saint-Exupéry op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Spaceship de Lyon-Saint-Exupéry van Sander van der Werf

Koop de foto Spaceship de Lyon-Saint-Exupéry van Sander van der Werf op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 355 021
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden