Spanje landschap Andalusie onderweg naar el Caminito del Rey van Marianne van der Zee

Werkcode: 549 891 Kopieer de werkcode

Marianne van der Zee profielfoto Andalusië heeft ook in het najaar als de graanvelden leeggehaald zijn een afwisselend landschap. Door het oker en het bruin geeft het een warm gevoel. In de verte de bergen van Ronda.

Dit werk wordt aangeboden door Marianne van der Zee

Ik geniet ervan om de dingen die me aanspreken te kunnen vastleggen met mijn camera. Hoewel ooit gestart als architectuurfotograaf vind ik het werken in en met andere disciplines ook erg leuk en uitdagend. Kleuren, lijnen, vormen vastleggen of een "eigen beeld" creëren, ik doe het allemaal even graag.

Opleiding: Ik ben gestart met een opleiding voor architectuur fotografie met als mentor Robert Oerlemans docent fotografie kunstacademie Den Haag.
Later gevolgd door een 4 jarige art-studie "beeldend" bij het UCK te Utrecht en een cursus zeefdrukken bij het CKE te Eindhoven.

Voor de architectuur fotografie gaat mijn voorliefde uit naar moderne architectuur liefst gefotografeerd in zwart-wit. Hoewel ik nog steeds, nu als vrij werk, vaak architectuur fotografeer ben ik sinds de Coronatijd het werken met andere disciplines zoals fotograferen in de natuur, macrofotografie, het maken van collages, of fotograferen in de sfeer van de 17e eeuw erg leuk gaan vinden.

Dankzij programma’s als Photoshop zijn er veel nieuwe (eenvoudigere) mogelijkheden zoals het gebruik van lagen voor het maken van collages, of combineren van tekeningen en fotografie. Daar is nu AI bijgekomen, erg leuk om daarmee te experimenteren.

Voor mij is het belangrijkste dat het eind resultaat altijd een uniek "eigen beeld" moet zijn. Het uitgangspunt is dus altijd mijn eigen werk. De originele foto of tekening maar soms aangevuld, of in combinatie, met andere foto lagen, technieken of materialen.

Meer weten over Marianne van der Zee?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Wendela
    Nederland
    4.5 / 5

    Uitstekend
    Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    kurt
    Nederland
    5 / 5

    Correcte afspraken, geleverd zoals het hoort. Thanks

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Margoo
    Nederland
    4 / 5

    Goede en snelle service
    Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
    Nadia Graulus
    Nederland
    5 / 5

    We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Nanda
    Nederland
    5 / 5

    Super leuke mailtjes ontvangen nadat wij besteld hadden. Ons schilderij staat prachtig. Goede aflevering. Heel blij mee. Volgende keer bestellen wij weer bij Werk aan de Muur. Dikke dikke 10.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Anne Mombarg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Christa Van der Wielen
    Nederland
    5 / 5

    Erg blij met ons Werk aan de muur! Super eenvoudig systeem dat door iedereen in elkaar gezet kan worden en tóch ziet het eruit alsof het door een vakkundige professional is ingelijst! ? Top!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    Centrum van Alphen
    Nederland
    5 / 5

    Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
    Petra
    Nederland
    5 / 5

    Ze houden je heel goed op de hoogte van het proces en doen exact wat ze beloven. Heel prettig!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
    Marc
    Nederland
    4.5 / 5

    Top Canvas met mooie kleuren en prima afwerking !
    Voor de eerste keer iets besteld. Positief verrast. Echte aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Ruud
    Nederland
    5 / 5

    Werkaandemuur, beveel ik een ieder aan!
    Ik heb veel besteld bij internet bedrijven, echter Werkaandemuur slaat alles, als het gaat om Service! Product was niet naar wens, en is kosteloos en snel opgelost! Kreeg binnen een week de goede uitvoering, en deze hangt nu te pronken boven de tafel. Ik beveel dan ook en ieder Werkaandemuur aan, topbedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Bert
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed,snel en mooi.
    Onze derde bestelling nu. Kwalitatief hoogwaardig en snelle levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Spanje landschap Andalusie onderweg naar el Caminito del Rey van Marianne van der Zee op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden