Special Alkmaar

Special Alkmaar van Elmar Marijn Roeper

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Special Alkmaar  van Elmar Marijn Roeper thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 158650

Special Alkmaar van Elmar Marijn Roeper

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Special Alkmaar  van Elmar Marijn Roeper

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Over Elmar Marijn Roeper

Elmar Marijn Roeper profielfotoWat leuk dat u mijn werk komt bewonderen. Ik zal mij even voorstellen Mijn naam is Elmar Marijn Roeper geboren 9-10-1982 Ik ben nu 6 jaar model (Fotomodel Marijn) en 6 jaar fotograaf (EMR Photography) Voor mij is fotografie en alles wat er bij komt kijken een tweede leven geworden. Ik adem het in en adem het weer uit. Eigenlijk ben ik gewoon verliefd geworden op alles wat te maken heb met fotografie. Wat vaak geresulteerd tot het maken van foto?s dag in en dag uit. In de loop van de jaren elke dag fotograferen en vaak model staan en vele cursussen gevolgd heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Om de stijl te benoemen mag u zelf achter komen. Omdat ik zo breed mogelijk probeer te zijn in de fotografie is de stijl heel afwisselend. Model fotografie in of buiten de fotostudio ik begrijp de modellen goed omdat ik zelf ook model ben. De foto?s die u ziet is maar een fractie die ik heb. Wild u meer van mijn werk zien neemt u gerust contact me mij op. elmarroeper@hotmail.com

#Portretfotografie - #natuurfotografie - #Landschapsfotografie - #Architectuurfotografie ? #Straatfotografie - #Reisfotografie - #Studiofotografie - #Reportagefotografie - ik adem het in en adem het uit ik vind het zo geweldig en de verschillende fotografietechnieken beheers ik ook #macrofotografie, #strobistfotografie, #analoge #fotografie, #digitale #fotografie, #HDR fotografie en #zwart-#wit fotografie.

Alle werken