Spectaculaire zonsondergang

Spectaculaire zonsondergang van Jaap Terpstra

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 240119

Spectaculaire zonsondergang van Jaap Terpstra

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!
Spectaculaire zonsondergang van Jaap Terpstra

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Zonsondergang met een prachtige wolkenlucht geeft deze schitterende setting. Het bruggetje lijkt naar niets te gaan, maar hier loopt een fietspad door de weilanden van Rien naar Lutkewierrum, Friesland. De opvaart waar dit bruggetje overheen gaat, mondt uit in de Franekervaart.

Over Jaap Terpstra

Jaap Terpstra profielfotoHallo, ik ben Jaap Terpstra, woonachtig in het friese Easterlittens. Al jaren is fotografie een grote hobby van mij. Eigenlijk vind ik alle facetten van fotografie leuk om te doen, portretten, bedrijfsfotografie, nachtfotografie, maar om in de natuur te zijn, en deze te fotograferen vind ik wel het leukst om te doen. En dit doe ik dan ook regelmatig. Je vind hier een selectie van mijn werken die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Veel plezier met het kijken naar de foto's, en ik hoop dat er een mooie voor je tussen zit. Groetnis Jaap!

Alle werken