Speelgoedautootjes voor een jongenskamer

Speelgoedautootjes voor een jongenskamer van Wijnand Loven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Speelgoedautootjes voor een jongenskamer van Wijnand Loven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 48182
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Een foto van een kleurrijke verzameling speelgoedautootjes waar bijna elke jongen graag mee speelt. De meeste auto's zijn van het merk Matchbox maar er zitten ook andere merken tussen. de autootjes zijn beeldvullend gefotografeerd waardoor er overal wat te bekijken is.
De neuzen van de auto's staan allemaal dezelfde kant op om toch een regelmaat te laten zien in de ogenschijnlijke willekeurige stapeling van de wagentjes.
De wieltjes van de auto's liepen er vroeger vaak af en de ruitjes van de auto's bogen regelmatig naar binnen maar de meeste leven nog, flink beschadigd en wel. Behalve de gewone personenauto's zijn er ook race-auto's, een brandweerwagen, een tankwagen en een takelwagen te zien.

Dit werk wordt aangeboden door Wijnand Loven

Wijnand Loven profielfotoIk ben een fotograaf uit Haarlem en ik ben gespecialiseerd in studiofotografie van producten en concepten. Daarbij vertaal ik abstracte begrippen naar beeld. Ik vind het belangrijk om de belichting van de onderwerpen en daarmee ook de foto's in de camera al goed te hebben. Op Werk aan de Muur laat ik niet alleen enkele concepten zien maar ook abstracte foto's van het 'echte leven'...

Alle werken