Spelende kleuren

van Shirley Hoekstra

- Werkcode: 459 480

Shirley Hoekstra over Spelende kleuren

Dit kunstwerk fleurt een neutrale ruimte op met kleur en beweging. Waar gaat het licht naartoe? Hoe bewegen de kleuren zich ten opzichte van elkaar?
Spelende kleuren vind je in de categorieën Abstract, Arts, Blauw, Creativiteit, Digitale Kunst, Dynamiek (beweging), Fantasie, Kleuren, Lichtval, Receptie (balie), Speels, Spel en Zo vrolijk.
Shirley Hoekstra profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Welkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik kan niet niet-creëren. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Alle werken van Shirley Hoekstra


Waarom je kiest voor Spelende kleuren als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Spelende kleuren van Shirley Hoekstra

Koop dit digital art werk Spelende kleuren van Shirley Hoekstra als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 459 480
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden