Spiegeling in Rood Meer - Lago Leit

Spiegeling in Rood Meer - Lago Leit van Felina Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 158709

Spiegeling in Rood Meer - Lago Leit van Felina Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Dit bergmeer dat ligt op 2260 meter hoogte (Lago Leit, Ticino, Zwitserland) had ik een week eerder ook al gefotografeerd, maar toen was deze oever onbereikbaar en vanaf de andere kant was er van de prachtige kleuren niets te zien. Gelukkig kreeg ik een tip van een bevriende fotograaf en heb ik de klim speciaal hiervoor nog een keer gemaakt.

Waardoor de oranje en rode kleuren van de sneeuw precies veroorzaakt worden - rode algen - rood saharazand of wellicht door ijzeroxide - weet ik niet, maar spectaculair is het zeker!

Over Felina Photography

Op mijn negende kwam ik voor het eerst in de bergen en ik was op slag verliefd. Een jaar later kreeg ik mijn eerste camera cadeau. Ik vond het geweldig! Het vastleggen van mooie landschappen, zoeken naar de juiste compositie, kleuren, licht... Inmiddels is fotografie, en dan met name bergfotografie uitgegroeid tot een ware passie.

Alle werken