Spiraal van Spiralen van Tropische Vissen

van Tis Veugen

- Werkcode: 824 263

Tis Veugen over Spiraal van Spiralen van Tropische Vissen

De tropische vissen zwemmen heen en weer tussen de onderling verbonden kleine spiralen, en hiervan is een grote spiraal gemaakt. De oranje en groene vissen vormen een perfecte vlakvulling. De verbindende groene vissen hebben een soortgelijk vlakvulling.
Spiraal van Spiralen van Tropische Vissen vind je in de categorieën Fractal, Geometrie, Natuur en Weer, Optische illusie, Spiraal, Spiral, Vis, mcescher en tessellation.
Tis Veugen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tis Veugen

Mijn opleiding tot wiskundige en mijn ervaring als software programmeur zijn de basis elementen voor het ontwerpen van mijn kunstwerken. Sinds mijn pensioen in 2019 heb ik een begin gemaakt met het creëren van digitale kunst met een wiskundige inslag. De werken van M.C. Escher vormen hierbij een bron van inspiratie. Dankzij zelf ontwikkelde programma's op de computer ben ik in staat aan Escher's werken extra dimensies toe te voegen in de vorm van structuren met fotografisch materiaal.

Alle werken van Tis Veugen


Waarom je kiest voor Spiraal van Spiralen van Tropische Vissen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Spiraal van Spiralen van Tropische Vissen van Tis Veugen

Koop Spiraal van Spiralen van Tropische Vissen van Tis Veugen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 824 263
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
210,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.