Spiraalslak

Spiraalslak van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Spiraalslak van Arja Schrijver Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 67505

Spiraalslak van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Spiraalslak van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze grote slak met z'n prachtige huis hing aan de rand van een muurtje bij ons huis, waar hij beschutting heeft gevonden tegen de regen en de zon. Echt een fraai exemplaar met een mooie spiraalvorm! Inmiddels heeft deze slak al weer een ander plekje gevonden, maar tijdens het fotograferen bleef hij netjes zitten en had ik alle tijd om 'm te bekijken en te fotograferen.

De foto heeft een aparte scherptediepte gekregen, doordat ik de slak en het muurtje van opzij heb gefotografeerd. Daardoor is één deel van de muur stukken onscherper. Maar daardoor komt de slak juist wel weer goed naar voren en dat was precies de bedoeling.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken