Spiraalvormige zon van Art Demo

Werkcode: 322 336 Kopieer de werkcode

Art Demo profielfoto De weergave van een spiraal en de zon in de kunst is een fascinerend thema dat in veel werken een betekenisvolle rol speelt. De spiraal is een symbool van oneindige beweging en ontwikkeling, terwijl de zon wordt vereerd als de bron van licht en leven. De combinatie van deze twee elementen creëert een krachtige en diepgaande symboliek.

De spiraal wordt vaak geïnterpreteerd als een voorstelling van groei, verandering en evolutie. Het kan staan voor de cyclus van het leven, het pad van kennis of de voortdurende ontwikkeling van de geest. In de kunst wordt de spiraal vaak afgebeeld in verschillende vormen en stijlen, van abstracte ontwerpen tot naturalistische afbeeldingen van spiralen in de natuur.

De zon daarentegen is een universeel symbool van licht, warmte en leven. Het is een centraal element in de mythologie en spiritualiteit in vele culturen. In de kunst wordt de zon vaak afgebeeld als een lichtgevende cirkel die een stralende energie uitstraalt. De zon kan ook symbool staan voor verlichting, waarheid of hoop.

De combinatie van spiraal en zon in een kunstwerk kan verschillende betekenissen hebben. Het kan wijzen op het pad naar verlichting of innerlijke transformatie. Het kan ook het idee van een eeuwige cyclus of een oneindige reis voorstellen. De artistieke interpretatie van deze symbolen hangt vaak af van het perspectief van de kunstenaar en de beoogde boodschap van het kunstwerk.

Over het algemeen zijn de spiraal en de zon in de kunst veelzijdige en diepgaande symbolen die de kijker aanmoedigen om na te denken over het leven, ontwikkeling en de spirituele aspecten van het mens zijn. Ze herinneren ons eraan dat kunst niet alleen esthetisch, maar ook symbolisch en spiritueel kan zijn.

Dit werk wordt aangeboden door Art Demo

Je muren krijgen de waardige waarde door het unieke karakter van deze creatieve kunstwerken - of het nu de moeite waard is.
De onderscheidende stijl van de creatieve kunstenaar kan eeuwige impulsen voor u en uw gasten zijn.
Zelfs schijnbaar hyper-realistische motieven zijn zonder sjablonen uit deze kunstenaar ontstaan. Sternhagel gewoon.

Meer weten over Art Demo?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    John
    Nederland
    5 / 5

    Veel keuze zowel in afbeelding als uitvoering. Snelle levering

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
    Janneke
    Nederland
    5 / 5

    "Maar dit is toch echt?", zie mijn schoondochter toen ze het csnvasdoek zag.
    N.a.v. de prima tips op de site, werken met juiste maten gekocht. Ook de app waardoor je je werk op je muur kunt projecteren, heeft ons goed geholpen bij de keuze voor en maten van onze derde bestelling.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Marjolijn
    Nederland
    5 / 5

    Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
    We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    Astrid van Zuijlen
    Nederland
    5 / 5

    Kwaliteit en service
    De afdruk op linnen ziet er geweldig uit, levering netjes op tijd, goed verpakt en aandacht voor de klant, regelmatig een tussentijds bericht.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Emiel
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch!
    Een hele mooie scherpe productie. Fantastisch!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    John de Jong
    Nederland
    5 / 5

    helemaal blij aan de muur
    Hadden 25 jaar iets boven de bank hangen waren daar zeer aan gehecht nu nu pianotafreel hopelijk weer 25 jaar blij mee heel mooi aan de muur Gr John/Jacq

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Joke
    Nederland
    5 / 5

    Snel geleverd en het ziet er top uit.
    Vond het best spannend om achter de pc een schilderij te bestellen. Maar alles mooi en snel geleverd. Top.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    Henk
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekend
    Mijn ervaring is zeer goed Snelle en goede handelingen Denken mee met de klant Niks is ze te veel Zeer vriendelijk personeel

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
    Hilde
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Petra
    Nederland
    5 / 5

    Superblij met ons nieuwe gedurfde kunstwerk aan de muur. Heeft zeer goed uitgepakt bij onze meubels, prachtige kwaliteit en perfect verzonden en ingepakt. Verder hele leuke updates over de maker en duidelijke tips over maten kiezen en ophangen. Voor herhaling vatbaar!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Rolf
    Nederland
    5 / 5

    Wandpaneel geslaagd
    Voor een wandpaneel van 100x150 met geluidsabsorberende eigenschap kregen we technisch advies. Dus nu hebben we een betere acoustiek en een fraaie afbeelding aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    Leny Berben
    Nederland
    5 / 5

    Mooie collectie
    Ruime keus, fijn dat je met een app kunt kijken Hoe het uitziet. Bezorging is goed verzorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij Spiraalvormige zon van Art Demo als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
99,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden