Spitfire

van Leo Hoogendijk

- Werkcode: 280 006

Leo Hoogendijk over Spitfire

Op een trip door Zuid-Engeland tegengekomen. Aan de zuidkust is een merkwaardig monument/museum te vinden waar houten en kunststof modellen van de "Battle of Britain" toestellen te vinden zijn. In plaats van het geijkte beeld, rechts van voren met propellor en vleugel besloot ik alleen de cockpit met als achtergrond, de blauwe lucht, te fotograferen.
In eerste instantie niet echt een beeld van een vliegtuig maar, iedereen weet waar dit over gaat.
Opstijgen zal deze kist niet meer, verslepen wordt al moeilijk maar hij lijkt klaar voor vertrek
Leo Hoogendijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Leo Hoogendijk

Moeilijk om jezelf te beschrijven. Ik heb het overgelaten aan 550Letters.org. Leo Hoogendijk, maakt foto's en films. Door middel van technieken en materialen is Leo Hoogendijk van mening dat kunst een kunstwerk wordt dat uitgevoerd wordt door middel van duidelijke formele regels en die altijd naar de realiteit moet verwijzen. Zijn foto's verwijzen vaak naar herkenbare vormen. De resultaten worden gedeconstrueerd in de mate dat de betekenis wordt verschoven en de mogelijke interpretatie wordt veelzijdiger. Door het concept van landschap op een nostalgische manier te onderzoeken, onderzoekt hij de dynamiek van het landschap, met inbegrip van de manipulatie van de effecten en de grenzen op basis van onze aannames van wat landschap voor ons betekent. In plaats van een feitelijke realiteit te presenteren, wordt een illusie vervaardigd om onze verbeelding te verrijken.Zijn werken vestigen een verband tussen de realiteit van het landschap, die zich voordoen in de fantasie van de toeschouwer. Deze werken richten zich op concrete vragen die ons bestaan ​​bepalen. Door abstractie toe te passen, creëert hij intense persoonlijke momenten die meesterlijk zijn gecreëerd door regels en weglatingen, acceptatie en weigering, kleur en zwart-wit , gecombineerd op een verborgen manier waardoor de kijker rond en rond in cirkels wordt gelokt.Zijn werken zijn opvallend voor hun perfecte afwerking en tactiele natuur. Dit is van groot belang en getuigt van grote vakmanschap.

Alle werken van Leo Hoogendijk


Waarom je kiest voor Spitfire als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Spitfire van Leo Hoogendijk

Koop de foto Spitfire van Leo Hoogendijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 280 006
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden