Spitfire jachtvliegtuig van de Royal Air Force start met vlammen uit de motor

Spitfire jachtvliegtuig van de Royal Air Force start met vlammen uit de motor van Atelier Liesjes

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Spitfire jachtvliegtuig van de Royal Air Force start met vlammen uit de motor van Atelier Liesjes

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 361152
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
87 gratis verzending!

Omschrijving

Supermarine Spitfire of TE311 jager van de Britse luchtmacht RAF Memorial Flight uit WO2, Wereldoorlog 2 die een hot start uitvoert waarbij de de moter lijkt te ontploffen. De Spitfire valt op door zijn stroomlijn en ellipsvormige vleugels. Het vliegtuig is vooral bekend door de beslissende rol die het speelde tijdens de Slag om Engeland.
Dit type vliegtuig heeft in de tweede grote oorlog gevochten voor de het Engelse leger als onderdeel van de geallieerden. Het militaire voertuig moest het in luchtgevechten vooral opnemen tegen de Messerschmitt. De voordelen van de Spitfire waren de bijzondere vleugels, die een betere manoeuvreerbaarheid gaven. Ook had het toestel een groter motorvermogen en een beter zicht vanuit de cockpit. De bolvormige kap bood de mogelijkheid om zowel naar beneden, naar boven als in het rond te kijken.
Image courtesy of the British Ministry of Defense

Over Atelier Liesjes

Atelier Liesjes profielfotoKunst te koop. Winkel met foto's en kunst als wanddecoratie. Poster, affiche, metaal (aluminium of staal), glas, canvas, fotoprint, hout, ingelijst, doek, fotobehang of tuinposter.

De collectie muurdecoratie of wandversiering is zeer breed, van natuur via mooie of sexy mensen naar technische zaken als auto's, maar ook schiderijen. De huisdecoratie is te gebruiken in het hele interieur, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs in de badkamer, maar ook canvas voor in de tuin. Doe vooral veel wooninspiratie voor je wat bestelt.

Kijk op liesjes.werkaandemuur.nl voor meer kunst.

Alle werken