Spitse bergen op de Lofoten

Spitse bergen op de Lofoten van Dirk-Jan Steehouwer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Spitse bergen op de Lofoten

van Dirk-Jan Steehouwer

Spitse bergen op de Lofoten van Dirk-Jan Steehouwer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 686458
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Het Noorse schiereiland Lofoten levert in elk seizoen het meest mooie licht wat een fotograaf zich wensen kan. Hier belichtte de laag staande januari zon de spitse besneeuwde bergen terwijl de fjorden gedeeltelijk met drijfijs zijn bedekt. De ruige natuur en de continu veranderende weers- en lichtomstandigheden maken dit tot een grootse plek waar de mens zich bijzonder nietig voelt.

Dit werk wordt aangeboden door Dirk-Jan Steehouwer

Dirk-Jan Steehouwer profielfotoGepassioneerd natuur en wildlife fotograaf reizend naar alle uithoeken van de wereld. De fotografie van Dirk-Jan is hoofdzakelijk gericht op het in beeld brengen van de prachtige en kwetsbare natuur op aarde, maar ook landschappen brengt hij op zijn reizen en in Nederland graag in beeld.
Bij de natuurfotografie nemen wilde dieren variërend van kleurrijke vogels, berggorilla's tot katachtige roofdieren als leeuwen, tijgers, jaguars en luipaarden een belangrijke plaats in. Voor zijn gepresenteerde beeld materiaal maakt hij gebruik van recente hoogwaardige fotoapparatuur van Nikon waardoor enorme vergrotingen van de foto's tot de mogelijkheden behoren zonder dat de kwaliteit van uw 'WerkAanDeMuur' wordt aangetast. Ben je geinteresseerd in één van mijn foto's, maar je hebt liever meer of juist minder intense kleuren of een andere uitsnede neem dan contact met mij op via djsphotography@hotmail.nl

Alle werken