Spoken in de Kerk.

van Roman Robroek

- Werkcode: 257 343

Roman Robroek over Spoken in de Kerk.

Dit is een foto van een verlaten kerk die gevuld is met spoken. De spoken zijn gemaakt van papier-maché en maken onderdeel uit van een kunst project. De kerk is gebouwd in de 14e eeuw en verlaten rond 1960. Het dak van de kerk kwam tijdens een uitvaart naar beneden en maakte de dorpsbewoners bang. Sindsdien zijn de diensten buiten de kerk gehouden.
Spoken in de Kerk. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Kerken, Papier-maché, Personage, Religie, Spook, Stilleven, Tsjechië en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Spoken in de Kerk. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Spoken in de Kerk. van Roman Robroek

Koop de foto Spoken in de Kerk. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 257 343
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden