Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 14 uur geldig!

Spookachtige Kamer in Verlaten Villa.

van Roman Robroek

- Werkcode: 388586

Roman Robroek over Spookachtige Kamer in Verlaten Villa.

Dit is een foto genomen in een van de kamers van een mooie verlaten villa. De villa is aan het einde van de 19e eeuw als huwelijksgeschenk gebouwd. De architect gebruikte zijn typische neorenaissance stijl door het hele gebouw. Een belangrijk onderwerp van het gebouw is dat alle uitzichten vanuit de ramen van het gebouw dezelfde waardigheid moesten hebben. Daarom kreeg het omliggende park ook veel aandacht.

Vanwege de snelle gezinsuitbreiding raakte het gebouw al snel leeg en moest het worden uitgebreid. Dit gebeurde een paar jaar na de eerste bouw, waarschijnlijk door een andere architect.
Spookachtige Kamer in Verlaten Villa. vind je in de categorieën Bossen, Deuren, Fotografie, Gordijn (afscherming), Huis (woning), Ruimte (toegankelijk deel van een gebouw), Spookachtig, Urban / Street, Verlaten plekken, Villa (bouwkunde) en lichtinval.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Spookachtige Kamer in Verlaten Villa. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Spookachtige Kamer in Verlaten Villa. van Roman Robroek

Koop de foto Spookachtige Kamer in Verlaten Villa. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 388586

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 96 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.