Spoorbrug Dordrecht

Spoorbrug Dordrecht van Danny van der Waal

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Spoorbrug Dordrecht van Danny van der Waal

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 564142
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

Een long exposure avondfoto van 30 seconden van de Spoorbrug tussen Dordrecht en Zwijndrecht over de Oude Maas vanaf Zwijndrecht op een koude December avond in 2019.

De Spoorbrug Dordrecht (ook wel Grotebrug) is een spoorbrug tussen Dordrecht en Zwijndrecht, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De spoorbrug steekt de Oude Maas over en maakt deel uit van de Spoorlijn Breda - Rotterdam. De brug bestaat uit een vast deel van twee tweesporige vakwerkbruggen naast elkaar en een beweegbaar deel van twee tweesporige hefbruggen. De spoorbrug wordt daarom door Dordtenaren ook wel "Het Hemelbed" genoemd.

Dit werk wordt aangeboden door Danny van der Waal

Danny van der Waal profielfotoHoi! Mijn naam is Danny van der Waal en ik ben een hobby fotograaf te Dordrecht. De foto's die ik maak vallen in de categorieën; natuur, dieren, landschappen, architectuur, street/urban en portretten. Ik schiet de foto's in RAW met mijn Nikon z7, let op mijn ISO waardes (want ik haat ruis) en bewerk ze in zowel Adobe Lightroom als Photoshop. Ik kan je daarom garanderen dat de kwaliteit van mijn foto's altijd goed is. De reden dat ik mijn werk aanbied is omdat ik het zonde vindt om mijn werk alleen een digitaal plekje te geven. Ik zou mijn foto's liever een plekje aan jullie en mijn muur willen geven. Ik bied daarom ook alleen maar foto's aan die ik zelf op zou hangen. Mocht je een werk van mij gekocht hebben, zou ik heel graag een foto hiervan willen hebben! Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, hoor ik het graag!

Alle werken