Spoorbrug Nijmegen (zwart / wit)

van Lex Schulte

- Werkcode: 347 196

Lex Schulte over Spoorbrug Nijmegen (zwart / wit)

De Spoorbrug over de Waal in Nijmegen. Door gebruik te maken van een neutraal grijsfilter kon ik hier de sluitertijd verlengen tot 60 seconden. Deze lange sluitertijd zorgt ervoor dat het water, wat erg hoog stond in de Waal, een waas wordt en er rustig uit ziet. De wolken bewegen ook en krijgen een zachte bewegingsonscherpte. De spoorbrug in Nijmegen is een spoorbrug over de Waal in de Nederlandse stad Nijmegen. De brug verbindt Nijmegen met het stadsdeel Lent. Naast de spoorbrug ligt sinds 2004 een fietsbrug, de Snelbinder. De brug heeft de twee-na-langste overspanning in Nederland; alleen de Werkspoorbrug en de Zandhazenbrug zijn langer. De bouw van de spoorbrug begon in 1875 en duurde tot 1879. Het zuidelijke landhoofd van de brug met middeleeuws aandoende torens werd ontworpen door Pierre Cuypers. De spoorbrug maakte mede de treinverbinding tussen Nijmegen en Arnhem mogelijk, waarmee Nijmegen werd aangesloten op het nationale spoorwegnet. De vakwerkbrug had oorspronkelijk 3 boogoverspanningen. De spoorbrug was de eerste brug over de Waal in Nijmegen; de Waalbrug kwam er pas in 1936.
Spoorbrug Nijmegen (zwart / wit) vind je in de categorieën Architectuur, Bruggen, Fotografie, Gelderland, Hoogwater, Long exposure photography, Nijmegen, Rivier, Spoorbrug, Spoorbrug Nijmegen, Vaarweg en Waal (rivier).
Lex Schulte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lex Schulte

Ik ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Volg mij ook op instagram en facebook

Shotbylex

Alle werken van Lex Schulte


Meer weten over Lex Schulte?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Spoorbrug Nijmegen (zwart / wit) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Spoorbrug Nijmegen (zwart / wit) van Lex Schulte

Koop de foto Spoorbrug Nijmegen (zwart / wit) van Lex Schulte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347 196
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden