Sportief op het strand

Sportief op het strand van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 73603

Sportief op het strand van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Ik was vroeg in de ochtend naar het strand van Zoutelande (Zeeland,NL) getrokken om het daglicht aan te zien breken en daarbij de mooie kleur verzadigde lucht te fotograferen. Toen ik aan kwam was het nog volledig donker maar weldra zou het daglicht zich laten zien. Het hele proces had ik op beeld vastgelegd toen de zon langzaam op kwam, de zachte tinten maakten plaats voor een geel/goudkleurig licht, ook erg mooi om te zien. Ik had gezien dat er een sportieve jonge vrouw kwam aan joggen en heb gewacht met afdrukken totdat ze me een klein stukje voorbij was gerend zodat ik haar tegen opkomend zonlicht kon fotograferen en er een silhouet zou ontstaan. Ze is wel nog herkenbaar als zodanig en vormt een mooie ?bewegend? silhouet met een eigen schaduw die op het zand van het strand zichtbaar werd. Een lekkere frisse sfeervolle plaat voor aan de muur?

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !

Alle werken