Spring

Spring van Anne Oszkiel-van den Belt

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Spring van Anne Oszkiel-van den Belt

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 284048
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

Het eerste seizoen van het jaar, de lente (Spring), en daarmee ook het eerste portret uit een nieuwe serie. Zoals de lente, bestaat deze tekening uit zachte kleuren, veel bloemen en een aantal vogels.

In mijn werk wordt ik zeer geïnspireerd door Alphonse Mucha, en met zijn werk in gedachte maakte ik deze tekening. Ik begon met een schets, direct op de computer getekend, en vanuit daar heb ik het gezicht meteen uitgewerkt en gedetailleerd. De tekening bestaat uit duizenden kleine streepjes, precies zoals je een geschetste tekening op papier zou maken. Het enige verschil is dat ik dit met de computer getekend heb en ik de achtergrond dus later dan de voorgrond kon maken.

Die achtergrond bestaat uit een cirkel met daarin verschillende elementen met bloemen. Als laatste toevoeging kwamen de vogels aan de onderkant.

Het hele proces heb ik opgenomen en de video ervan is hier te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=zKX8v9U6n7Q&t=46s&spfreload=10

Dit werk wordt aangeboden door Anne Oszkiel-van den Belt

Anne Oszkiel-van den Belt profielfotoDe passie voor tekenen ziet diep in mijn genen. Daarvoor heb ik mijn familie te danken, en dan met name mijn vader, die ook schildert, en mijn broer, die video’s en muziek producties maakt. Na mijn afstuderen aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam (2010) ben ik begonnen als freelancer, onder mijn twee voornamen Anne Julia. Ik maak portretten in opdracht en neem zo nu en dan deel aan exposities en fairs met mijn vrije werk.Naast het schilderen met verf op doek, maak ik ook digitale portretten en illustraties. Dankzij mijn Wacom Cintiq kan ik direct op het beeldscherm tekenen en zo de werelden van analoog en digitaal tekenen dichter bij elkaar brengen. Er zitten een hoop verschillen tussen beide manieren van werken en allebei de technieken bevatten eigenschappen die de ander niet kan evenaren. Zo kan elk detail in een digitaal vervaardigd portret eindeloos worden aangepast, verwijderd of toegevoegd gedurende het hele proces, en kan er flink worden ingezoomd, in tegenstelling tot schilderen op doek.Maar echte verf, met zijn unieke structuur en geur, is de meest intieme, autonome vorm van kunst en kan met geen mogelijkheid exact worden gekopieerd.Juist hierom werk ik graag met beide technieken en probeer ik ze vaak met elkaar te combineren.

Alle werken