Springende atleet (monochroom blauw)

van Rob Blok

- Werkcode: 627 366

Rob Blok over Springende atleet (monochroom blauw)

In close-up springende atleet. De compositie wordt door het panoramabeeld extra versterkt. Een bijzonder visueel effect wordt gecreëerd door het monochroom kleurgebruik van een enkele kleur (blauwgrijs) in verschillende tinten.
Springende atleet (monochroom blauw) vind je in de categorieën Architectuur, Architectuurfotografie, Contrast, Duotone, Dynamiek (beweging), Fotografie, Horizontaal, Landschappen, Man (geslacht), Panoramafotografie, Zwart-wit en Zwembad.
Rob Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rob Blok

Fotograaf / grafisch ontwerper. Opgegroeid in Amsterdam. Dat verklaart mijn voorkeur voor het fotograferen in een stedelijke omgeving, met het accent op architectuur en straatfotografie. Ik heb mij volledig toegelegd op de kunst van zwart-wit fotografie met zijn hoge contrast en drama. In mijn fotografie probeer ik gebruik te maken van de omstandigheden en open te staan voor het toeval. Soms bewerk ik de foto om een bepaalde beeldtaal, sfeer of effect te bereiken.

Al mijn werk is beschermd door © copyright en mag niet worden gebruikt, gemanipuleerd of gepubliceerd voor welke media dan ook (print of digitaal).

Alle werken van Rob Blok


Waarom je kiest voor Springende atleet (monochroom blauw) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Springende atleet (monochroom blauw) van Rob Blok

Koop de foto Springende atleet (monochroom blauw) van Rob Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 627 366
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.