Springtime Lovebugs

Springtime Lovebugs van Qeimoy

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Springtime Lovebugs

van Qeimoy

Springtime Lovebugs van Qeimoy

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 718079
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Dat gevoel van lentekriebels krijg je helemaal te pakken als je naar de print Springtime Lovebugs kijkt! Fris groen met een feest van kleuren die kunnen doen denken aan een zonnig boeket. Hedendaagse kunst waarmee je een visueel cadeautje in huis haalt. Zeker in deze uitdagende tijden is het fijn om even op te laden met een vrolijk beeld aan de wand.

Naar een origineel schilderij.

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy profielfotoQeimoy is Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies! Gek op abstract. Heerlijk om juweeltjes uit de alledaagse omringende wereld los te weken en tot een nieuw beeld te maken. Geweldig wat een toeschouwer erbij fantaseert! Maar ook de magie van de natuur boeit mij.
Ik wil jou als toeschouwer verrassen. Je energie en emoties beïnvloeden met een beeld. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht en kleur. Met werken vanuit het hart.

Alle werken