Sprookjesvlasbloem II

Sprookjesvlasbloem II van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Sprookjesvlasbloem II van Arja Schrijver Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 93275

Sprookjesvlasbloem II van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Sprookjesvlasbloem II van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een Rode vlasbloem die mooi uitkomt tegen een zachte achtergrond, waardoor de foto iets dromerigs en sprookjesachtig krijgt. Hoewel je het niet zou zeggen is de foto midden in Nancy genomen, in het prachtige stadspark De la Pépinière dat nabij het historische centrum ligt. In het park hebben ze veldjes met prachtige bloemen aangelegd. Klaprozen, vlasbloemen en nog vele veldbloemen waarvan ik de naam niet eens weet, zijn er te zien. Een lust voor het oog van fotografen die graag bloemen in beeld brengen!

In deze versie heb ik gekozen voor een groene, warme achtergrond. Hou je meer van blauw, dan is de foto Sprookjesvlasbloem I wellicht een beter optie. Het is dezelfde foto, maar dan met een turquoise achtergrond.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken