Sprookjesvlasbloem

Sprookjesvlasbloem van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Sprookjesvlasbloem van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 93276
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Een Rode vlasbloem die mooi uitkomt tegen een zachte achtergrond, waardoor de foto iets dromerigs en sprookjesachtig krijgt. Hoewel je het niet zou zeggen is de foto midden in een stad genomen, namelijk in het park De la Pépinière in Nancy, Frankrijk. Dit park ligt nabij het historische centrum van de stad.

We waren eigenlijk op doorreis, maar door motorpech waren we gedwongen een paar dagen in Nancy door te brengen. Gelukkig was het in dit park aangenaam vertoeven. Er waren veldjes met prachtige bloemen aangelegd: klaprozen, vlasbloemen en nog vele veldbloemen waarvan ik de naam niet eens weet. Een lust voor het oog van fotografen die graag bloemen in beeld brengen. Een geluk bij een ongeluk dus voor mij!

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken