St. Mary in Engeland

St. Mary in Engeland van Wilbert Van Veldhuizen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

St. Mary in Engeland

van Wilbert Van Veldhuizen

St. Mary in Engeland van Wilbert Van Veldhuizen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 318191
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 gratis verzending!

Omschrijving

De Scilly-eilanden liggen op zo’n 45 kilometer van de kust van Cornwall en bestaan uit vijf bewoonde eilanden, St. Mary’s, St. Martin’s, Tresco, Bryher en St. Agnes, en een groot aantal onbewoonde eilanden. Op de eilanden wonen zo’n 2200 mensen, onder wie 1800 op St. Mary’s, het grootste eiland van de groep en tevens de toegangspoort naar de andere eilanden.

Het avontuur begint al voor aankomst, tijdens de boottocht of vlucht naar het gebied. U voelt meteen al dat er u iets speciaal te wachten staat zodra de laaggelegen eilandjes in de azuurblauwe zee in zicht komen. Het avontuur blijft spannend terwijl u met de boot van eiland naar eiland vaart. U ziet van alles: echte papegaaiduikers, zeehonden, dolfijnen en allerlei zeldzame vogels. Op Scilly hebt u de ruimte en vrijheid om zo veel of zo weinig te doen als u maar wilt, en dat in een gebied met een van de mildste klimaten van het Verenigd Koninkrijk.

Dit werk wordt aangeboden door Wilbert Van Veldhuizen

Wilbert Van Veldhuizen profielfotoHoi! Welkom in mijn webshop. Vele objecten heb ik al gefotografeerd. Ik hou ervan om soms spectaculaire dingen te fotograferen. En soms alledaagse dingen. Voor ieder wat wils dus. In de komende maanden hoop ik steeds meer foto's te uploaden. Vanuit hier kan u iedere foto die u ziet bestellen in verschillende materialen en maten. De bestel menu's zijn eenvoudig en levering binnen Nederland is gratis. Ik plaats op deze site alleen foto's die ik echt geschikt vind voor aan de muur. Ik Zeg Kopen!!

Alle werken