Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 2 uur geldig!

Stadsgezicht Amersfoort (extra lang)

van Aad Trompert

- Werkcode: 923811

Aad Trompert over Stadsgezicht Amersfoort (extra lang)

Dit Stadsgezicht van Amersfoort is samengesteld uit zowat alle belangrijke monumentale gebouwen in de stad. Deze zijn stuk voor stuk gefotografeerd en weer samengebracht in dit stadsgezicht: Heel monumentaal Amersfoort in een blik!
Stadsgezicht Amersfoort (extra lang) vind je in de categorieën Amersfoort, Collage, Eem, Eemhaven, Elleboogkerk, Fotografie, Illustraties, Langegracht (Amersfoort), Langestraat (Amersfoort), Lieve Vrouwekerkhof (Amersfoort), Muurhuizen, Sint-Aegtenkapel en Stedelijke landschappen.
Aad Trompert profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Aad Trompert

Hallo, ik ben Aad Trompert en woon samen met Ria op ons schip Tiberius waarmee we door Nederland en Europa reizen. Ik ben in 1951 geboren in Noordwijkerhout en opgeleid als Stedenbouwkundig ontwerper en Architect aan de TU Eindhoven. Ik heb veel plannen in Nederland ontworpen. Van uitbreidingswijken tot nieuwe pleinen in de stad. Nu ik minder ontwerp maak ik foto's en tekeningen van de stad. Omdat ik de stad toch naar mijn hand wil blijven zetten verander ik de foto's en stel zo nieuwe stadsgezichten samen. Dat doe ik niet alleen in Nederland maar ook in Zweden en andere landen van Europa waar we met Tiberius naar toe varen.

Alle werken van Aad Trompert


Waarom je kiest voor Stadsgezicht Amersfoort (extra lang) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stadsgezicht Amersfoort (extra lang) van Aad Trompert

Koop de illustratie Stadsgezicht Amersfoort (extra lang) van Aad Trompert op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 923811

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
74 66 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.