Stadsgezicht Deventer (2b) van Rob van der Pijll

Werkcode: 194 680 Kopieer de werkcode

Rob van der Pijll profielfoto Deventer is een stad, gemeente en oude Hanzestad in het oosten van Nederland en in het zuidwesten van de provincie Overijssel. De stad is gelegen aan de IJssel. In het zuidwesten van de gemeente mondt de Schipbeek uit in de IJssel.Deventer is een van de vijf oudste steden van Nederland. De plaats staat al in 9e eeuwse bronnen van het bisdom Utrecht vermeld.
In een oorkonde uit 877 wordt gesproken over zeven hoeven in Daventre portu (de haven Deventer). In 952 wordt Deventer in een schenkingsoorkonde van koning Otto I als stad vermeld. Nadat de plaats in de loop der tijd steeds meer rechten en privileges had verworven, ontving ze in 1123 van keizer Hendrik V de beschikking over de gemeentelijke gronden. Dit wordt door historici beschouwd als het moment van verkrijgen van stadsrechten door de inwoners. De stad heeft het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en met de Athenaeumbibliotheek ook de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland.

Dit werk wordt aangeboden door Rob van der Pijll

Ik ben een enthousiaste passievolle vrijetijdsfotograaf. In mijn portfolio zult u een diversiteit aan fotografische beelden tegenkomen. Ik ben min of meer begonnen met abstracte, kleurrijke en vierkante beelden. Langzamerhand heeft mijn fotografische horizon zich verbreed met landschapsfotografie, beelden van en uit steden op onze reizen etc. Ik ben me meer bezig gaan houden met zwartwitfotografie.
Wat ik ook erg leuk vind om te doen is het samenstellen van beelden in collages. En dat dan specifiek in een 3x3 kader. Soms levert dat een kaleidoscopisch beeld op en soms ook een verzameling waar je toch even langer naar blijft kijken.

Ik probeer het gewone op een ongewone (= eigen) manier vast te leggen.
Aan u te beoordelen of ik daar in slaag. Mijn beloning zit in uw aandacht en als het kan de aanschaf van 1 of meer foto's.

Staan al mijn foto's hier op Werk aan de Muur? Nee, ik publiceer mijn foto's ook op mijn eigen website (robvanderpijll.weebly.com); op Instagram (@rvdp62) en op Facebook.
Ziet u daar iets wat niet hier te vinden is .... een berichtje en ik zet het hier op deze site.

Ik hoop dat u plezier beleeft aan wat ik u hier laat zien.

met vriendelijke groet,

Rob van der Pijll

Meer weten over Rob van der Pijll?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

sandra
Nederland
5 / 5

Heel tevreden over het snel geleverde advies en over het fotobehang. Dit maakt onze huiskamer uniek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Koenraad Lefebvre
Nederland
5 / 5

Zeer mooi werk, goeie kwaliteit, voor vele vele jaartjes plezier

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
E. Gorter
Nederland
5 / 5

veel keuze, goede service, uitstekende bezorging, goede uitleg over verschillende materialen, snel contact via whatsapp

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Adri
Nederland
5 / 5

Heel erg goed
Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
Bianca
Nederland
5 / 5

Mooie schilderijen snelle service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Nadia Graulus
Nederland
5 / 5

We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Jenny Van Den Brink
Nederland
5 / 5

Een grote collectie voor iets leuks aan de muur.V a n alle materialen is een voorbeeld aanwezig zodat je tot een goede beslissing komt.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
Inge
Nederland
4.5 / 5

Een prachtig schilderij, ik ben er hartstikke blij mee. Prima prijs, goede afwikkeling en snelle bezorging. Maar vooral een hele goede service via de mail. Lianne bedankt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Jennie Nieuwenhuis
Nederland
4.5 / 5

In alle opzichten heel tevreden
Ben heel tevreden. Goed werk geleverd en de communicatie ( telefoon en mail) verliep vlekkeloos en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Blij mee!! Ga zeker aanbevelen!!!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Anita
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Willem Veldhoen Rensa
Nederland
5 / 5

Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Angela
Nederland
5 / 5

Prima ervaring, prachtige foto's in mooie lijsten. En super goed ingepakt zodat het niet beschadigen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Stadsgezicht Deventer (2b) van Rob van der Pijll op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 9 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
117,-106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!