Stadsgezicht van Rotterdam bij zonsondergang vanaf de Euromast

Stadsgezicht van Rotterdam bij zonsondergang vanaf de Euromast van Gea Gaetani d'Aragona

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Stadsgezicht van Rotterdam bij zonsondergang vanaf de Euromast van Gea Gaetani d'Aragona

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 408918
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Schilderachtig cityscape van Rotterdam bij zonsondergang van de Euromast. Euromast is een uitkijktoren in Rotterdam, Nederland, ontworpen door Hugh Maaskant gebouwd tussen 1958 en 1960. Destijds was de Euromast 100 meter hoog. In 1970 werd de ruimtetoren toegevoegd, waarmee de toren werd opgetild tot een hoogte van maar liefst 185 meter. Dit maakte de Euromast de hoogste uitkijktoren van Nederland.
De Euromast-lift duurt slechts 30 seconden om bezoekers naar een hoogte van 100 meter te brengen, waar zich een observatiedek en een brasserie-restaurant bevinden. Er is 360 uitzicht over Rotterdam en omgeving. De revolverende lift van de Euroscope brengt mensen naar een hoogte van 185 meter.

Over Gea Gaetani d'Aragona

Gea Gaetani d'Aragona profielfotoFotografie is mijn ware passie in het leven. Ik begon met zwart-witfotografie als tiener en ik was meteen verslaafd aan het ontwikkelen en afdrukken van mijn eigen foto's. Sinds een paar jaar ben ik overgestapt op digitaal, een andere wereld, maar niet minder rijk aan ideeën en mogelijkheden dan analoge fotografie. In de loop van de tijd heb ik me gespecialiseerd in natuur- en landschapsfotografie, de prachtige macrowereld, en ik voel me sterk aangetrokken tot straatfotografie. Het zijn allemaal verschillende opvattingen over de weergave van de werkelijkheid, met een gemeenschappelijke noemer: elke opname maak ik vanuit mijn hart. Sinds een paar jaar reis ik tussen Italië en Nederland, wat nu mijn "home away from home" is, maar mijn stad, Taranto, blijft een van mijn favoriete onderwerpen.

Alle werken