Star Trek Kerk

Star Trek Kerk van Rick Kattenberg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 257175

Star Trek Kerk van Rick Kattenberg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
Star Trek Kerk van Rick Kattenberg

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een van de meest bizarre bouwwerken waar ik ooit een foto van heb gemaakt. De derde keer dat ik de lange reis naar Frankrijk maakte lukte het eindelijk om de sleutel te bemachtigen en binnen te komen. Stomme pech heeft mij twee eerdere keren voor niks laten rijden.

Over Rick Kattenberg

Rick Kattenberg profielfotoHoe ik ben gekomen tot het starten van een kleinschalig fotografie- en grafisch design bedrijfje is een uniek verhaal. Een uit de hand gelopen grap om wedstrijdjes onder vrienden te houden wie het verste weg reed om daar een foto te maken van een kenmerkend object om vervolgens direct om te keren en huiswaarts te gaan, wat mij onder andere naar Polen, Zweden, Engeland, Denemarken en Frankrijk bracht, leidde op een bepaald moment naar het fenomeen van urban exploration. In de begintijd werd er voornamelijk met telefooncamera's of compactcamera's gewerkt en werd er niet echt naar kwaliteit gekeken, maar na een korte periode van veel fotograferen was een spiegelreflexcamera al snel aangeschaft. Van verlaten infrastructuur ging het ook al snel naar natuur en van daaruit kwamen er steeds meer positieve reacties en dat zorgde voor het verder denken om mijn werkgebied uit te breiden. Diverse bedrijfsshoots en het maken van portretfoto's hebben voor een steeds bredere kijk door de lens gezorgd. De unieke en kunstzinnige beelden wil ik graag delen en hoe kan dit beter dan ze aan te bieden voor iedereen.

Alle werken