Station Groningen, Hoofdstation (zwart-wit) van Klaske Kuperus

Werkcode: 343 793 Kopieer de werkcode

Klaske Kuperus profielfoto Hoofdstation Groningen.
Mijn roots liggen in Groningen, en ik hou van de stad en van haar station, dat door de Groningers liefkozend "Hoofdstation" wordt genoemd. Ik heb er heel wat voetstappen liggen!
Deze foto's heb ik gemaakt als vrije serie voor mijn examen in 2016 aan de School voor Fotografie in Breda.
Het Hoofdstation van Groningen, met renaissance- en gotische stijlelementen, is een ontwerp van de Nederlandse architect Isaac Gosschalk en werd voltooid in1896. Het behoort tot de fraaiste stationsgebouwen van Nederland. Tegenwoordig is het gebouw door de aanpassingen aan het stationsplein een markante mix van heden en verleden. Het golvende plein, waar het Peerd van Ome Loeks geen gras meer vindt om van te grazen, vormt het dak van de enorme fietsenstalling.
Ik hou van dit station met zijn karakteristieke, industrieel aandoende, stalen perronoverkappingen en de de adembenemend mooie stationshal, met haar schitterende sierplafond van papier collé, waar je steeds weer het klapperende geluid hoort van de oude, automatische deuren met hun prachtige glas-in-lood raampjes.
Ik hoop dat jullie ook geraakt worden door de karakteristieke schoonheid van dit station en dat één, of meerdere werken hun weg vinden naar jouw thuis!

Dit werk wordt aangeboden door Klaske Kuperus

Mijn camera en ik, struinen door de natuur of een levendige stad vol verhalen en alleen maar fotograferen wat mij persoonlijk opvalt en raakt. Daar kan ik me volledig in verliezen en alles om me heen vergeten. Dit is waarom fotografie niet alleen mijn werk maar ook mijn passie is.
Werkzaam vanuit Axel in Zeeland verzorg ik zowel zakelijke- als particuliere reportages. Voor mijn vrije werk zoek ik graag de natuur op, of een mooie stad. Industrieel erfgoed en architectuur laat mijn hart sneller kloppen. Abstracte fotografie prikkelt mijn creativiteit. En, ik hou van het fotograferen van mensen. Ik observeer graag. Ontdekken wie er ten diepste schuilgaat achter een gezicht en de ziel van een persoon vangen in beeld vind ik een van de mooiste dingen die er is. Ik zoek naar dramatisch licht, contrasten. Ik zie schoonheid in volmaaktheid, maar ook in verval. Echtheid, puurheid en passie raken me. Beelden hiervan vindt je terug in mijn shop. Vrijwel alle werken zijn verkrijgbaar in kleur en zwart-wit. En als je zelf nog andere wensen hebt wat betreft de bewerking van een werk, laat het me dan weten.
Geniet van mijn werk!

Een hartelijke groet,
Klaske

Meer weten over Klaske Kuperus?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Henk Jaap Kloosterman
Nederland
5 / 5

Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
René
Nederland
5 / 5

Top kwaliteit!
Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
L. van den Assem
Nederland
5 / 5

Aanbeveling Werk aan de muur
Zeer tevreden! Bestelling was goed verpakt; snelle levering. Prachtig werk hangt nu aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
eric
Nederland
5 / 5

totaal ongecompliceerd
Wat een genot. Onze spontane ingeving om een foto van een zeer gekoesterd plekje ,als behang, aan de muur te brengen resulteerde in een geslaagde actie. Goed aanbod van foto's, exacte maatbepaling, makkelijke website en eenvoudig bestel/koopproces. Duidelijke communicatie, snelle levering. Wat heb je meer nodig? Van a tot z een prettig gevoel. Ook toen we meer konden ervaren over de fotograaf van de bewuste foto. We zijn er allemaal blij om. TOP !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
annemarie
Nederland
5 / 5

Mooie foto en heel snel en goed bezorgd.
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Tim
Nederland
5 / 5

Snelle en duidelijke communicatie. Meedenken om product goed passend te maken. Snelle levering. Mooi eindresultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Michel
Nederland
5 / 5

Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Marjon
Nederland
5 / 5

Top
Prachtige producten, super klantenservice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Niels
Nederland
5 / 5

Heel mooi canvasdoek
Erg mooi canvasdoek ontvangen van 200cm x 180 cm. Degelijk en zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Prettige communicatie

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Michel
Nederland
5 / 5

Goed, snel betrouwbaar, nette prijzen, enorme keuze
Kan het iedereen aanbevelen, goed gebouwde frames, makkelijk op te hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Elvira
Nederland
5 / 5

Alles heel goed geregeld
Ik heb 2 keer een werk aan de muur gekocht. Ik ben echt heel erg tevreden. Vooral de goede communicatie valt gewoon op. Als ik een vraag had werd dit snel beantwoord. Heel vriendelijk en doeltreffend. Dat maak je lang niet altijd mee bij online winkels. Ook de lijsten zijn heel netjes verpakt als ze worden bezorgd. Nette ophang haken en ook mooie uitstraling En kleur van de afbeelding. Voldoet aan de verwachtingen. Kortom zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
Hennie
Nederland
4.5 / 5

Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Station Groningen, Hoofdstation (zwart-wit) van Klaske Kuperus op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden