Station Groningen, Snelheid van Klaske Kuperus

Werkcode: 343 791 Kopieer de werkcode

Klaske Kuperus profielfoto Een trein vertrekt in volle snelheid van perron 2 van Hoofdstation Groningen richting Leeuwarden.
Mijn roots liggen in Groningen, en ik hou van de stad en van haar station, dat door de Groningers liefkozend "Hoofdstation" wordt genoemd. Ik heb er heel wat voetstappen liggen!
Deze foto's heb ik gemaakt als vrije serie voor mijn examen in 2016 aan de School voor Fotografie in Breda.
Het Hoofdstation van Groningen, met renaissance- en gotische stijlelementen, is een ontwerp van de Nederlandse architect Isaac Gosschalk en werd voltooid in1896. Het behoort tot de fraaiste stationsgebouwen van Nederland. Tegenwoordig is het gebouw door de aanpassingen aan het stationsplein een markante mix van heden en verleden. Het golvende plein, waar het Peerd van Ome Loeks geen gras meer vindt om van te grazen, vormt het dak van de enorme fietsenstalling.
Ik hou van dit station met zijn karakteristieke, industrieel aandoende, stalen perronoverkappingen en de de adembenemend mooie stationshal, met haar schitterende sierplafond van papier collé, waar je steeds weer het klapperende geluid hoort van de oude, automatische deuren met hun prachtige glas-in-lood raampjes.
Ik hoop dat jullie ook geraakt worden door de karakteristieke schoonheid van dit station en dat één, of meerdere werken hun weg vinden naar jouw thuis!

Dit werk wordt aangeboden door Klaske Kuperus

Mijn camera en ik, struinen door de natuur of een levendige stad vol verhalen en alleen maar fotograferen wat mij persoonlijk opvalt en raakt. Daar kan ik me volledig in verliezen en alles om me heen vergeten. Dit is waarom fotografie niet alleen mijn werk maar ook mijn passie is.
Werkzaam vanuit Axel in Zeeland verzorg ik zowel zakelijke- als particuliere reportages. Voor mijn vrije werk zoek ik graag de natuur op, of een mooie stad. Industrieel erfgoed en architectuur laat mijn hart sneller kloppen. Abstracte fotografie prikkelt mijn creativiteit. En, ik hou van het fotograferen van mensen. Ik observeer graag. Ontdekken wie er ten diepste schuilgaat achter een gezicht en de ziel van een persoon vangen in beeld vind ik een van de mooiste dingen die er is. Ik zoek naar dramatisch licht, contrasten. Ik zie schoonheid in volmaaktheid, maar ook in verval. Echtheid, puurheid en passie raken me. Beelden hiervan vindt je terug in mijn shop. Vrijwel alle werken zijn verkrijgbaar in kleur en zwart-wit. En als je zelf nog andere wensen hebt wat betreft de bewerking van een werk, laat het me dan weten.
Geniet van mijn werk!

Een hartelijke groet,
Klaske

Meer weten over Klaske Kuperus?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Jos
Nederland
5 / 5

fantastisch !
Het was even slikken toen ik de prijs zag maar het is meer dan de moeite waard, wat een prachtige print aan mijn woonkamermuur ! En ruimschoots op tijd en goed ingepakt geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
André Bogers
Nederland
5 / 5

Super
Top kwaliteit een prima print boven verwachting. Maar ook netjes en degelijk ingelijst met ophang systeem. Ben super content zeker een aanrader. Ik heb een bestelling geplaatst bij een concurrent. Kan er niet aan tippen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Celeste
Nederland
5 / 5

Mooie canvas
Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Jon
Nederland
5 / 5

Goede ervaring
Werkaandemuur.nl heeft een duidelijke site, is punctueel als het gaat om betalings- en leveringsprocedures en is bij vragen snel met de follow-up.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
E.A.Balk
Nederland
5 / 5

Kunstwerk voldoet aan verwachting
Altijd spannend een kunstwerk kopen via internet maar de afbeelding op de website is zoals het kunstwerk in werkelijkheid is. Dat is prachtig! Wel jammer dat er geen tijdsvak van bezorging is.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
jeffrey
Nederland
5 / 5

goei service snel in huis helemaal top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
Nanda
Nederland
5 / 5

Super leuke mailtjes ontvangen nadat wij besteld hadden. Ons schilderij staat prachtig. Goede aflevering. Heel blij mee. Volgende keer bestellen wij weer bij Werk aan de Muur. Dikke dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Naomi
Nederland
5 / 5

Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
jan
Nederland
4 / 5

muur gaat meer leven , en het geeft toch rust .
We krijgen allerlei complimenten

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Cynthia Deelstra
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Esther
Nederland
5 / 5

Een absolute aanrader!
Dankzij de duidelijke uitleg over de verschillende materialen heb ik de voor ons perfecte keuze kunnen maken. De voorstelling van een bepaalde maat van het werk boven een bank maakte ook de keuze voor de afmetingen een stuk makkelijker. De verzending is ook prima en vlot verlopen. Onze vraag over een per ongeluk bijgeleverde aluminium strip werd snel beantwoord. Als ik nog iets voor aan de muur zoek, weet ik waar ik moet zijn!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
Marjolijn
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Station Groningen, Snelheid van Klaske Kuperus als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden