Station Groningen, Stationsrestauratie (zwart-wit) van Klaske Kuperus

Werkcode: 341 990 Kopieer de werkcode

Klaske Kuperus profielfoto De Starbucks stationsrestauratie op het Hoofdstation van Groningen.
Mijn roots liggen in Groningen, en ik hou van de stad en van haar station, dat door de Groningers liefkozend "Hoofdstation" wordt genoemd. Ik heb er heel wat voetstappen liggen!
Deze foto's heb ik gemaakt als vrije serie voor mijn examen in 2016 aan de School voor Fotografie in Breda.
Het Hoofdstation van Groningen, met renaissance- en gotische stijlelementen, is een ontwerp van de Nederlandse architect Isaac Gosschalk en werd voltooid in1896. Het behoort tot de fraaiste stationsgebouwen van Nederland. Tegenwoordig is het gebouw door de aanpassingen aan het stationsplein een markante mix van heden en verleden. Het golvende plein, waar het Peerd van Ome Loeks geen gras meer vindt om van te grazen, vormt het dak van de enorme fietsenstalling.
Ik hou van dit station met zijn karakteristieke, industrieel aandoende, stalen perronoverkappingen en de de adembenemend mooie stationshal, met haar schitterende sierplafond van papier collé, waar je steeds weer het klapperende geluid hoort van de oude, automatische deuren met hun prachtige glas-in-lood raampjes.
Ik hoop dat jullie ook geraakt worden door de karakteristieke schoonheid van dit station en dat één, of meerdere werken hun weg vinden naar jouw thuis!

Dit werk wordt aangeboden door Klaske Kuperus

Mijn camera en ik, struinen door de natuur of een levendige stad vol verhalen en alleen maar fotograferen wat mij persoonlijk opvalt en raakt. Daar kan ik me volledig in verliezen en alles om me heen vergeten. Dit is waarom fotografie niet alleen mijn werk maar ook mijn passie is.
Werkzaam vanuit Axel in Zeeland verzorg ik zowel zakelijke- als particuliere reportages. Voor mijn vrije werk zoek ik graag de natuur op, of een mooie stad. Industrieel erfgoed en architectuur laat mijn hart sneller kloppen. Abstracte fotografie prikkelt mijn creativiteit. En, ik hou van het fotograferen van mensen. Ik observeer graag. Ontdekken wie er ten diepste schuilgaat achter een gezicht en de ziel van een persoon vangen in beeld vind ik een van de mooiste dingen die er is. Ik zoek naar dramatisch licht, contrasten. Ik zie schoonheid in volmaaktheid, maar ook in verval. Echtheid, puurheid en passie raken me. Beelden hiervan vindt je terug in mijn shop. Vrijwel alle werken zijn verkrijgbaar in kleur en zwart-wit. En als je zelf nog andere wensen hebt wat betreft de bewerking van een werk, laat het me dan weten.
Geniet van mijn werk!

Een hartelijke groet,
Klaske

Meer weten over Klaske Kuperus?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Bimvos
    Nederland
    4 / 5

    Adembenemend
    Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Astrid van Zuijlen
    Nederland
    5 / 5

    Kwaliteit en service
    De afdruk op linnen ziet er geweldig uit, levering netjes op tijd, goed verpakt en aandacht voor de klant, regelmatig een tussentijds bericht.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Barend Haas
    Nederland
    5 / 5

    Al een paar heel goede ervaringen met deze organisatie gehad. Wij waren uiterst tevreden over de gang van zaken en het resultaat. Voor herhaling vatbaar.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2017
    Harry
    Nederland
    5 / 5

    goed en communicatie prima
    makkelijk en goed ingelicht.. omschrijving etc.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Menno
    Nederland
    5 / 5

    Zeer veel keus en het online advies van de medewerkers is helemaal top! Ben erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikt werk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    E
    Nederland
    5 / 5

    Supersnel!
    Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Fredérique
    Nederland
    5 / 5

    Topservice
    Het werk was zeer mooi en hoogstaand afgewerkt. Had gevraagd om een snelle levering, en dit werd tot in de puntjes geregeld.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Pierre
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige afwerking, levering volgens afspraak, uitstekend verpakt, telefonische hulp prima. Kortom: een zeer tevreden klant

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    Ingrid Luijten
    Nederland
    5 / 5

    Doek besteld via de site. Het is prachtig. Heel fijne kwaliteit en lijstsysteem is eenvoudig in elkaar te zetten. Super service.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
    Jos
    Nederland
    4.5 / 5

    Alles wat is beloofd is waar gemaakt
    Keurig op tijd geleverd. Kwaliteit geweldig.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Martijn
    Nederland
    5 / 5

    Super goed advies, elke keer snelle reacties en uiteindelijk heel erg goed met ons meegedacht! Het werk hang nu, en pakt exact uit zoals van te voren bedacht! Super kwalitatief drukwerk! Thnx!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Roos van Kempen
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Hele mooie schilderijen zijn er super blij mee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de foto Station Groningen, Stationsrestauratie (zwart-wit) van Klaske Kuperus op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden